Barion Pixel

Fejlesztő eszközök felajánlása a Vakok Óvodájának

fejlesztő játékok felajánlása

Fejlesztő eszközök felajánlása a Vakók Óvodájának

Fontos ügy mögé tudtunk beállni és hihetetlen érzésekkel távoztunk a Vakok Óvodájából, miután kiemelkedő feljlesztő eszközök felajánlása valósulhatott meg, mely révén 400.000 Ft értékben tudtunk KateHaa mozgáskoordinációs szettet adományozni számukra.

De hol és hogyan is kezdődik a történet?

Elhatároztuk, hogy szeretnénk egy új mozgásformát megmutatni itthon, még pedig az egyensúly pallók sokoldalú használatával. Eddig itthon nem voltak elérhetők külön edzésvideók, sport tartalmak arra vonatkozóan, hogy felnőttek vagy nagyobb gyerekek hogyan tudnák minden adottságát kihasználni a pallónak és azzal új, egész testet átmozgató edzésformát megismerni. Kisgyermekes szülők kiváncsian vásárolják meg a terméket gyermekeiknek, ők pedig nyíltvégű játékként ügyesen beillesztették különböző játékszituációkba. Ám úgy éreztük ez kevés, szeretnénk valami pluszt adni a termék mellé! Illetve eltökéltük, hogy megmutatjuk, hogy ez az eszköz felnőtteknek is ajánlott, nem csak gyerekeknek!

Kerestük a legmegfelelőbb személyt

Sokáig keresgéltünk, hogy valóban egy olyan edzőt, sportembert kérjünk fel, aki sport múltját tekintve és a mindennapi kommunikálását is nézve valódi elhivatottságot mutat a sport iránt, aki hiteles és valóban szeretné elérni, ösztönözni az embereket, hogy nyissanak az sportszeretet iránt.

Nagy örömünkre Góg Anikó, akit itthon nemcsak a BISA megálmodójaként és a Krézi videók humoros tartalma miatt ismernek, hanem emellett olimpikoni sport múltja és komolyan szakmai tanulmányai révén és személyi edzői munkája által is elismernek. Felkérésünket elfogadva Anikó azonnal ismerkedni kezdte az egyensúly pallóval és hamarosan készen is voltak az edzésvideók. Anikó videóit ingyenes tartalomként adjuk minden vásárlónknak, aki felnőtt pallót vásárol. Tornázz Te is Anikóval!

Ám történetünk csak itt kezdődik igazán

Anikóval való megállapodásunk úgy szólt, hogy a leforgatott edzésvideókért cserébe ők szeretnék az összeget fejlesztő eszközök felajánlása révén valósulna meg egy általuk választott intézmény részére. Úgy állapodtunk meg, hogy ez történjen termékek formájában a MiliLand webshop portfóliójából. Nagyon örültünk, hisz nem áll tőlünk távol fejlesztő játékok felajánlása, olyan intézményeknek, ahol nehezebb anyagi körülmények miatt nem engedhetik meg maguknak az termékek megvásárlását, hogy tornatermi eszköztárukat megfelelően bővítsék, illetve, ahova olyan gyerekek járnak, akik bármilyen születési nehézséggel születtek.

Öröm és boldogság, amit most a lelkünkben érzünk! A lehető legjobb helyre kerültek a termékek, fantasztikus intézményt tudtunk támogatni abban, hogy bővüljön az eszköz készletük. A Vakok Óvódájába látogattunk, ahol nem fáradtunk bepiszkolni a kezünket és mindannyian nekiálltunk szerelni, hisz tudtuk, hogy leendő használóiknak és az ott dolgozó fejlesztő pedagógusoknak nagy örömet fogunk szerezni velük. Egy ponton, mikor kezdték behozni a kicsiket, hogy megismerkedjenek az eszközökkel mindenki elhalkult, csend lett és mindannyian csak rájuk figyeltünk. Majd mikor körbenéztünk, láttuk mindenki arcán, hogy legördül 1-2 könnycsepp és nyúlnak a zsebkendőért. Ez a felemelő és boldog élményünk fog minket tovább vinni a jövőben abba az irányba, hogy minden évben tudjunk legalább egy intézményt támogatni. Ezzel szeretnék segíteni kisgyerekek midnennapi játékos fejlődését.


Kiváncsi vagy jobban a termékeinkre?

Egy korábbi cikkünkben írtunk már arról, milyen fejlesztő hatása van a KateHaa termékeknek és milyen szigorú biztonsági előírásoknak felelnek meg.

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!