Barion Pixel

Egyedi ajánlat fejlesztő intézmények számára!

Ön is bölcsőde- vagy óvodavezető? Akkor a legjobb helyen jár! Webshopunkból olyan egyedi mozgáskoordinációs szettekre vonatkozó kedvezményes ajánlatok érhetők el, melyek biztosan elnyerik tetszését!

Szeretnénk Önöknek bemutatni egy világszerte kimagasló biztonsági- és minőségi tanúsítványokkal rendelkező termékcsaládot, mely sok bölcsődés- és óvodáskorú gyermek mozgáskoordinációs fejlődését segíti nap, mint nap. A KateHaa koordinációs, fejlesztő fajátékok egyszerre nyújtanak újfajta mozgásélményt, és mozgatják meg a gyerekek fantáziáját.

Külön árajánlattal és szett összeállítással készültünk minden bölcsődének, óvodának és fejlesztő intézménynek. Sok gyermekes intézmények igényeit figyelembe véve olyan mozgáskoordinációs fejlesztő fajátékokat és szetteket állítottunk össze, melyek webshopunkban nem érhetőek el, extra kedvezménnyel is kedveskedve. Örülnénk, ha az Önök intézményébe járó kis gyermekek mozgáskoordinációs fejlődését támogathatnánk. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot emailen keresztül, hogy elküldhessük ajánlatunkat ezzel is segítve döntését.

A KateHaa termékcsalád gyártását a gyerekek ihlették, ezért katalógusunkat abban a reményben készítettük, hogy biztonságos és kreatív fejlesztő fagyerekjátékaink elnyerik Ön tetszését és hozzájárulhatunk az intézményükbe járó gyerekek fejlődéséhez.

Waldorf fejlesztő játékok - Fejlesztő intézményeknek - KateHaa
Fejlesztő intézmények támogatása
Elégedett fejlesztő intézmények

Ön is bölcsőde- vagy óvodavezető? Akkor a legjobb helyen jár! Webshopunkból olyan egyedi mozgáskoordinációs szettekre vonatkozó kedvezményes ajánlatok érhetők el, melyek biztosan elnyerik tetszését!

Szeretnénk Önöknek bemutatni egy világszerte kimagasló biztonsági- és minőségi tanúsítványokkal rendelkező termékcsaládot, mely sok bölcsődés- és óvodáskorú gyermek mozgáskoordinációs fejlődését segíti nap, mint nap. A KateHaa koordinációs fajátékok egyszerre nyújtanak újfajta mozgásélményt, és mozgatják meg a gyerekek fantáziáját.

Külön árajánlattal és szett összeállítással készültünk minden bölcsődének, óvodának és fejlesztő intézménynek. Sok gyermekes intézmények igényeit figyelembe véve olyan mozgáskoordinációs fejlesztő fajátékokat és szetteket állítottunk össze, melyek webshopunkban nem érhetőek el, extra kedvezménnyel is kedveskedve. Örülnénk, ha az Önök intézményébe járó kis gyermekek mozgáskoordinációs fejlődését támogathatnánk. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot emailen keresztül, hogy elküldhessük ajánlatunkat ezzel is segítve döntését.

A KateHaa termékcsalád gyártását a gyerekek ihlették, ezért katalógusunkat abban a reményben készítettük, hogy biztonságos és kreatív fejlesztő fagyerekjátékaink elnyerik Ön tetszését és hozzájárulhatunk az intézményükbe járó gyerekek fejlődéséhez.

Waldorf fejlesztő játékok - Fejlesztő intézményeknek - KateHaa
Elégedett fejlesztő intézmények
Fejlesztő intézmények támogatása

Mitől is különleges fejlesztő intézményeknek szóló ajánlatunk?

Helyszíni szerelés

Kedvezmények

Ingyenes szállítás

Biztonságos játéktér

Minőségi kidolgozás

Sokoldalú fejlesztés

Egyedi szettek

Mosoly garancia

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kérdése merült fel, vagy szeretne bővebb információt kapni csomagajánlatainkról, további szolgáltatásinkról? Várjuk levelét bizalommal!

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!