Barion Pixel

Járássegítő építőelemekkel a tökéletes koordinációfejlesztő eszköz

Tryco fa járássegítő és matatóval öröm a tanulás, készségfejlesztő fajátékok

Anyukaként minden lehetőséget meg akarsz adni gyermekednek a felfedezésre és a fejlődésre. Ezért érhető el webshopunkban a Fa járássegítő építőelemekkel fajáték – amely a tökéletes koordinációfejlesztő eszköz és játék egyszerre! Segít a kicsinek az első lépések megtételében, miközben egy izgalmas új játékszert is biztosít számára.

Fa járássegítő építőelemekkel előnyei

A járássegítő kifejezetten egyedi kialakítással készítették, amely lehetővé teszi, hogy a gyerekek gyakorolják a koordinációs készségeiket, miközben megtanulnak járni. Stabil váza és széles kerekei stabilitást biztosítanak, így gyermeke minden egyes lépés során önbizalmát építheti.

Nemcsak praktikus, hanem szórakoztató is! A kocsi élénk színe biztosan magával ragadja gyermeke figyelmét, a kivehető kockák pedig formákat, számokat, betűket, állatokat és még sok mást tartalmaznak, és órákon át tartó fantáziadús játékra adnak lehetőséget. Minden egyes blokk cserélhető, így gyermeke sosem fogy ki a kombinációkból. És amikor eljön a takarítás ideje? Egyszerűen vegye ki a blokkokat a kocsi tetején lévő nyílásukból, és tárolja őket a következő alkalomig!

Járássegítő ami biztonságos

Végül pedig úgy gondoljuk, hogy a biztonságnak mindig első helyen kell állnia. Ezért terveztük kocsinkat gumibevonatú kerekekkel, amelyek semmilyen módon nem károsítják a padlót vagy a bútorokat – így nyugodt lehetsz játék közben. Ráadásul minden felhasznált anyag nem mérgező és biztonságos a 12 hónapos vagy annál idősebb gyermekek számára – vagyis bízhatsz benne, hogy ez a termék egészséges stimulációt biztosít, miközben elég biztonságos a baba érzékeny bőréhez.

Reméljük, élvezted, hogy többet tudtál meg a Label Label járássegítő kocsiról – amely egyszerre tökéletes koordinációfejlesztő eszköz és játék! Egyedi kialakításával, színes blokkjaival, stabil kerekeivel és nem mérgező anyagösszetételével – valóban egy minden az egyben megoldás azoknak az anyukáknak, akik azt keresik, hogyan segíthetik a kicsiket a biztonságos felfedezésben, ugyanakkor rengeteg szórakozást nyújtanak nekik. Szerezd meg a tiédet még ma!

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!