Kezdőlap » KateHaa, avagy szabad játék önfeledten és biztonságosan

KateHaa, avagy szabad játék önfeledten és biztonságosan

A legcsodálatosabb dolog talán, amit gyermekeinknek adhatunk, a szabad játék és a mozgás derűje. Ezzel segítjük a fejlődésüket, boldog gyermekkort biztosíthatunk nekik. Ugyanakkor fontos, hogy az önfeledségben is ők biztonságban, mi, szülők pedig nyugodtak lehessünk. Olyasmi kell hát nekik, ami beindítja a fantáziájukat, aktivitásra serkenti, leköti őket és persze biztonságos is. Ám akár a nyári hőségben, akár a téli hidegben, vagy épp kert hiányában nem mindenki tudja ezt biztosítani gyermekének. Szerencsére létezik olyan beltéri megoldás, ami a kicsik és szüleik igényeit is kielégíti.

Tudjuk, hogy a mozgás esszenciális a gyerekek fizikai és szellemi előrehaladása szempontjából. De mit tehetünk, ha nincs kert, ahol szaladgálhatnak, fára mászhatnak, vagy a közeli játszótér nem megfelelő, esetleg az időjárás olyan, hogy nem tudunk a szabadba menni? Kiváló megoldást jelent egy olyan beltéri játék, ami a kicsik számára végtelen lehetőséget jelent, ugyanakkor esztétikus, így otthonunkba is illik, és biztonsággal használható. A KateHaa fajátékai ilyenek.

Fejlesztés

A KateHaa Activity háromszög-, kocka- és hinta szettek inspirálják a gyerekeket a játékra, a világ felfedezésére, a játékot – észrevétlenül – tanulással ötvözve. Bármelyik garnitúrát választjuk gyermekünknek, új világot nyitunk számára, hisz’ a szett lehet bunker, mászóka, csúszda, kastély, akadálypálya, vagy bármi, amit a kicsi fantáziája megteremt. A kocka és a háromszög ráadásul kombinálható is egymással, így még nagyobb szabadságot adva a lurkóknak.

A márka egyensúly pallói is sokoldalúak: nem csak ”szörfözni”, hintázni és csúszdázni lehet rajtuk, átkúszni alattuk, de relaxációra is kiválóak, olvasni is lehet bennük fekve. Ezek a az eszközök, amiket gyógytornászok is előszeretettel ajánlanak fejlesztő és rehabilitációs eszközként, több méretben megtalálhatóak a kínálatban, akár felnőttek is használhatják őket.

Ezek a minőségi mozgáskoordinációs termékek fejlesztő hatással vannak a  vesztibuláris rendszerre, a testtudat és a figyelem fejlődésére, és már egészen kis kortól ajánlottak, illetve az autizmussal élő és Down-szindrómás gyermekek fejlesztésében is nagyszerűek. Bölcsődékben, óvodákban is megtalálhatóak a KateHaa játékai, TSMT tornák elengedhetetlen kellékei, logopédusok ajánlják a szülőknek a beszédfejlődés és a mozgásfejlődés ismert kapcsolata miatt.

Biztonság

A termékek modern dizájnnal, fenntartható, természetes anyagokból, vízbázisú, gyerek- és környezetbarát festékekkel, a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően, lekerekített ívekkel, szálkamentes felületekkel készülnek. Az egyedülálló formatervezéssel, minőségi, fenntartható forrásból származó fából készült játékok a természetet viszik otthonunkba, lelkük van.

A termékek FSC és CE tanúsítványokkal rendelkeznek, azaz  fenntartható forrásból származó alapanyagból állítják elő őket, a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel, valamint megfelelnek az uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak.

A dizájnnál nem csak arra figyelnek a gyártók, hogy a szemnek kellemes legyen a végeredmény: a szettek stabilak, nem tudnak felborulni, a rámpák hevederekkel rögzíthetők, a hinták könnyedén gördülnek, végükön acél kapaszkodók biztosítják a veszélytelen szórakozást, a gyerekek lábacskái nem tudnak beszorulni a lamellák közé. A hinták két méretben és három színben elérhetőek, sőt, összecsukható változat is létezik belőlük, így minden gyerkőc igényének megtalálhatjuk a megfelelő darabot. A szetteknél kétoldalú rámpán játszhatnak a kicsik, amelynek az egyik oldala csúszda, a másik mászóka.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.