Kis családként sok családért

Petneházy-Gaál Vivien vagyok, mindenekelőtt egy gyönyörű kétéves kislány, Mili anyukája, a Miliature Handmade horgolt termékek tervezője, és férjemmel a MiliLand webshop megálmodói, tulajdonosai.

A gyerekjátékok világa akkor tárult ki előttem, mikor Mili megszületett 2019 év elején. Ekkor már bújtam a különböző oldalak ajánlatait, hogy minél jobb minőségű, designos, sok szempontból fejlesztő játékokat találjak kislányomnak, melyek elérhető áron vannak és sokáig kiszolgálják kis tulajdonosaik játék vágyát. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy minél kevesebb műanyag játékot szeretnék kislányom környezetében tudni, hisz könnyen törnek, kifakulnak, nagyon magas a környezetkárosító hatásuk, melyek elengedhetetlenül fontos szempontok voltak a számomra.

Más, hozzám közel álló anyukák körében is láttam, hogy egyre tudatosabban szeretnének játékot vásárolni gyermekeiknek és minőségi, fából készült termékeket, játékokat, szobadekorációkat keresnek, melyek igazi meghatározó, stílusos elemei tudnak lenni a gyerekszobának. Fantasztikus fejlesztőjátékok, koordinációs termékek érhetőek már el szépen kidolgozott, bababarát festékekkel színezett fából, melyeket mindenképpen szeretnék elérhetővé tenni a magyar piacnak is, hisz valóban prémium minőségű termékekről beszélünk.

Emellett az alkotás vágya is egyre jobban égni kezdett bennem, hogy minél több gyerkőc szobáját, fogzási fájdalmakkal járó hosszú napjaikat vidámabbá, színesebbé tegyem. Imádok adni és mosolyt csalni más gyerekek, elégedett szülők arcára, így nem volt kérdés, alkotnom kell. Ekkor született meg a Miliature Handmade márka, ami olyan fogzást segítő szilikon rágcsa, cumiláncok és csörgők együttese, melyek bababarát fonalból készültek, és kézzel horgolt állatkával válnak még játékosabbá.

MiliLand legfőbb küldetése

Webshopunk legfontosabb mozgatórugója és motorja azért zakatol mindennap, hogy olyan magyar és nemzetközi cégek, márkák termékeit tegyük elérhetővé vásárlóinknak, melyek fontos értéknek tartják a környezettudatos gyártást és a minőségi termékek terjesztését az elérhető legmagasabb biztonsági- és minőségi tanúsítványokkal.

Fontos, hogy ezek a termékek nagy fejlesztő hatással legyenek gyermekeink életére készségfejlesztésben, motorikus mozgás javításában, figyelmük fenntartásában, mozgáskoordinációs problémák fejlesztésében és képzelőerő tágításában, melyek mind emellett minőségi, biztonságos, esztétikus és stílusos kivitelezésűek.

Kiemelkedő hangsúlyt fektetünk arra, hogy felhívjuk a szülők, nagyszülők figyelmét a tudatos, környezetbarát termékek vásárlására annak érdekébe, hogy ezzel is megóvjuk környezetünket a műanyag termékek szennyező hatásától.

Kínálatunkkal szeretnénk megkönnyíteni a választást azon szülők számára, akik praktikus, innovatív, stílusos és minőségi játékokat keresnek. Gyakorló szülőkként jó szívvel, hezitálás nélkül ajánljuk termékeinket, melyek nálunk is mindennapi használatban vannak.

Szeretnénk vásárlóinknak segíteni abban, hogy javíthassanak játékvásárlási kultúrájukon. Ne halmozzák el gyermekeiket sok játékkal azzal a céllal, hogy csendesítsék őket, hanem törekedjenek a minőségi, hosszantartó játékok megvásárlására, melyek segítségével fejleszteni tudják gyermekük képességeit úgy, hogy mindketten élvezik is az együtt töltött játékidőt. Olyan játékot válasszanak, melyekkel szülőként is szívesen játszanak.

Elkötelezetten hisszük és valljuk, hogy egy nemes ügy mögé állva vásárlóinkkal, partnereinkkel terjeszthetjük a tudatos, megfontolt vásárlás elvét abban a reményben, hogy gyermekeink és az ő családjuk számára szebb világot hozhassunk létre. Ezt már most tudatosan el kell kezdenünk.

Válj tudatos játékvásárlóvá!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről! Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is!