Barion Pixel

Tudj meg rólunk többet

Kis családként sok családért

Szia,

Petneházy-Gaál Vivi vagyok, mindenekelőtt két kislány, Mili és Lizi anyukája és férjemmel a MiliLand webshop megálmodói, tulajdonosai.

A gyerekjátékok világa akkor tárult ki előttem, mikor Mili megszületett 2019 év elején. Ekkor már bújtam a különböző oldalak ajánlatait, hogy minél jobb minőségű, designos, sok szempontból fejlesztő játékokat találjak kislányomnak. Célom az volt, hogy elérhető áron találjak olyan fejlesztő  fajátékokat, melyek sokáig kiszolgálják  játékvágyát és hosszú ideig megtartják jó minőségüket. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy minél kevesebb műanyag játékot szeretnék kislányom környezetében tudni, hisz könnyen törnek, kifakulnak, nagyon magas a környezetkárosító hatásuk, melyek elengedhetetlenül fontos szempontok voltak a számomra.

Más, hozzám közel álló anyukák körében is láttam, hogy egyre tudatosabban szeretnének játékot vásárolni gyermekeiknek. Ők is, mint én minőségi, fából készült termékeket, játékokat, szobadekorációkat keresnek, melyek igazi meghatározó, stílusos elemei tudnak lenni a gyerekszobának. Így jutottunk az elhatározásra, hogy szeretnénk létrehozni a MiliLand webshopot, ahol kizárólag fából készült fejlesztőjátékok, koordinációs termékek és gyerekszoba kiegészítők lesznek elérhetők. Ezeket mind olyan gyártóktól válogattuk össze, akik valóban a minőséget képviselik és szépen kidolgozott, bababarát festékekkel színezett fával dolgoznak, komoly precíziós lépéseket követve gyártás során.

Fejlesztő fajátékok Vivi és Marci ajánlásával

Vivi és Marci

MiliLand legfőbb küldetése

Webshopunk legfontosabb mozgatórugója és motorja azért zakatol mindennap, hogy olyan magyar és nemzetközi márkák termékeit tegyük elérhetővé vásárlóinknak, melyek fontos értéknek tartják a környezettudatos gyártást. Mindezek mellett fontos volt számunkra a minőségi termékek terjesztése, melyek az elérhető legmagasabb biztonsági- és minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek.

Elengedhetelen szempont számunkra, hogy ezek a termékek nagy fejlesztő hatással legyenek gyermekeink életére. Itt gondolunk a  készségfejlesztésre, motorikus mozgás javítására, figyelmük fenntartására, mozgáskoordinációs problémák fejlesztésére és képzelőerő tágítására. Ráadásul legyenek minőségi, biztonságos, esztétikus és stílusos kivitelezésűek.

XXL natúr hintában játszó kisfiú

Kiemelkedő hangsúlyt fektetünk arra, hogy felhívjuk a szülők, nagyszülők figyelmét a tudatos, környezetbarát termékek vásárlására annak érdekébe, hogy ezzel is megóvjuk környezetünket a műanyag termékek szennyező hatásától.

Kínálatunkkal szeretnénk megkönnyíteni a választást azon szülők számára, akik praktikus, innovatív, stílusos és minőségi játékokat keresnek. Gyakorló szülőkként jó szívvel, hezitálás nélkül ajánljuk termékeinket, melyek nálunk is mindennapi használatban vannak.

Szeretnénk vásárlóinknak segíteni abban, hogy javíthassanak játékvásárlási kultúrájukon. Ne halmozzák el gyermekeiket sok játékkal azzal a céllal, hogy csendesítsék őket. Szeretnénk, ha arra törekednének, hogy minőségi, hosszantartó játékokat vásároljanak, melyek segítségével fejleszteni tudják gyermekük képességeit úgy, hogy mindketten élvezik is az együtt töltött játékidőt. Olyan játékot válasszanak, melyekkel szülőként is szívesen játszanak.

Elkötelezetten hisszük és valljuk, hogy egy nemes ügy mögé állva vásárlóinkkal, partnereinkkel terjeszthetjük a tudatos, megfontolt vásárlás elvét abban a reményben, hogy gyermekeink és az ő családjuk számára szebb világot hozhassunk létre. Ezt már most tudatosan el kell kezdenünk.

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!