Barion Pixel
Skip to content

Baby Einstein - Hangszerek

A Baby Einstein hangszerek izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok, melyek különféle muzikális fejlesztést tesz lehetővé gyermekeink számára. Ezek a kisgyermekeknek szóló inspiráló játékok színeket és zenei kottákat, dallamokat mutat be, miközben hanggal építik fel az ok és okozat megértését. Kezdő zenészed csodálkozni fog azon, hogy az ujjai vagy a lábujjai hogyan tudnak zenélni egy egyszerű koppintással! A termékek felszabadítják a gyerekek határtalan kreativitását és képzelőerőjét.

Ezek a csodálatos fajátékok, amelyek a díjnyertes Magic Touch technológiával készültek, zenét hoznak a gyermeked kezébe … gombok vagy kulcsok nélkül! Az innovatív fa billentyűk nem a klasszikus módon működnek, hanem maguk a meleg ujjak érintésével. Nincs sehol gomb!

Baby Einstein - Hangszerek

KIALAKÍTÁS

Kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely alkalmas padlón, szőnyegen vagy asztalon való játékra. 3 db AA elem szükséges hozzájuk, melyet a csomagolások nem tartalmaznak. A nem mérgező és gyermekbarát felület könnyen törölhető nedves kendővel. Víz alá ne meríts a játékokat!

Baby Einstein hangszerek SZERETETTEL TERVEZVE

Engedd meg gyermekednek, hogy játékosan tanulja az állatok hangját, a színeket, a különböző hangszerek hangját, a számokat vagy a kotta olvasás színek alapján. A Baby Einstein hangszerek a Hape együttműködésével készülnek. Minden Hape fajáték kiváló minőségű anyagok, egyedi dizájn, a gyermekek oktatásával kapcsolatos ötletek és az ökológiai életmód kombinációjából készült. A fából készült játékok megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A fából készült játékok gyártója, a Hape teljesen megérti a környezetre gyakorolt hatást, és céljuk, hogy biztonságos és tiszta világot nyújtsanak a gyerekeknek.

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!