Barion Pixel
Skip to content

Gyerekszoba kiegészítők a nyugodt alváshoz

Azt hiszem nyugodt szívvel mondhatom, hogy gyermekeink szobájába válogatott gyerekszoba kiegészítők és azok biztonságos funkcionalitása, esztétikus és hangulatos kialakítása nekünk, szülőknek az egyik legfontosabb. Törekszünk a legpraktikusabb és legsokoldalúbb termékeket választani, amik még színben is passzolnak egymáshoz és ízlésünkhöz. Ráadásul olyan termékeket keresünk, amik által nyugodt, kellemes légkört hozhatunk létre gyermekeinknek. Ebben szeretnék segíteni Neked a következő termékekkel, hisz különleges tükreink és érintés érzékelős lámpáink a Te gyermeked szobáját is fel fogják dobni!

Az egyedi, különleges és otthonos érzést sugárzó gyerekszoba kiegészítők ajánlását vagy fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni a kisgyerekek kuckójában. Beszélhetünk akár kellemes fényű fali lámpáról vagy egyedi kialakítású tükörről. Jól választott termékekkel egy igazán otthonos, számukra biztonságot nyújtó légkört tudunk biztosítani. Így biztosan szívesen fognak oda játszani menni vagy előszeretettel fogják ott álomra hajtani fejük. A nálunk kapható márkák által igazán izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli termékek által valósulhat meg. Ezekkel a termékekkel valóban különleges és egyedi gyerekbirodalmat tudsz gyermekednek létrehozni. Gondosan összeválogatott termékeink egyszerre hozzák össze a családot egy közös esti mese olvasáshoz vagy segítenek gyermekednek félhomályban a könnyebb elalvásban. Termékeink után mosoly garanciát vállalunk, mind gyermeked, mind a Te arcodra!

Minden Maseliving márkájú termék élen jár a különböző gyerekszoba kiegészítők kimagasló minőségben való gyártásában. Ezek azok a termékek, amiket a gyerekek imádnak és amikben a szülők teljesen megbíznak, hisz a legszigorúbb biztonsági és legmagasabb minőségi előírásoknak kell megfelelniük.

Válogass kedvedre ár, korcsoportok, nem vagy márkák szerint, hogy valóban a legmegfelelőbb terméket találd meg gyermekednek. Segítsd gyermeked felfedezni a különböző gyerekszoba kiegészítőkben rejlő csodát!

Tölgy Dínó lámpa gyerekszobában - Maseliving - gyerekszoba kiegészítők a nyugodt alvásért

Átalakítható etetőszékek

Ismerd meg az átalakítható etetőszékek sokoldalú funkcióit. Ezeket az etetőszékeket már egészen újszülöttek is használhatják, de felnőtteknek is alkalmasak. Az átalakítható etetőszékekhez találsz babaülést, mely segítségével, a még ülni nem tudó pici babád veletek együtt tud lenni étkezés közben. A hozzátáplálás megkezdésekor átalakíthatjátok tálcával rendelkező etetőszékké, ahol az 5 pontos biztonsági öv nyújt teljes biztonságot. Ezt követően nagyobb gyerekeknek egy könnyed mozdulattal magas székké alakíthatjátok. Az átalakítható etetőszék ülés- és lábtámasz magassága több magasságban állítható, az etetőtálca hátrahajtható és könnyen tisztítható. Az etetőszékek több színben is elérhetők, melyekhez kényelmes párnákat közül tudsz választani, hogy komfortosabb legyen gyermekednek az étkezés.

Átalakítható etetőszékek

Olyan etetőszéket keresel, ami együtt nő gyermekeddel, kiszolgálja már babaként és akár a középiskola végéig is jó, ráadásul felnőtteknek is ideális? Akkor a legjobb helyen jársz! Az etetőszék által nő a gyerekek önállósága, önbizalma és függetlensége, hiszen a termék használatával már egyedül is meg fognak tudni csinálni dolgokat. A Childhome több funkciós etetőszékek sok éven át tud támaszt nyújtani a gyerekeknek, mivel az ő növekedésükhöz megfelelően lehet a magasságát állítani, a széket átalakítani.

Te és gyermeked is évekig élvezni fogjátok a Childhome átalakítható etetőszékek egyikét, hiszen már 6 hónapos kortól használhatja. Az ülés és a lábtartó magassága könnyen állítható csavarok nélkül. Az etetőtálca lehajtható, és egy levehető műanyag tálcafedél is tartozik hozzá. Az 5 pontos biztonsági öv garantálja gyermeked biztonságát. A biztonsági öv levehető, így az etetőszék kisebb gyermekek számára etetőszékként, nagyobb gyermekek számára pedig normál székként használható. A termékek etetőszékként 15 kg-ig, normál székként pedig akár 85 kg-ig is használhatók! A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos környezetet.

KIALAKÍTÁS, BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

Könnyen tisztítható. A különböző elemek precíz kidolgozás révén, nagy odafigyeléssel vannak kialakítva, kivágva, lekerekítve, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz és biztosan szálkamentesek legyenek. A Childhome csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Az elemek prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezeltek, melyek környezetre és egészségre nem károsak.

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!