Barion Pixel
Skip to content

Family átalakítható konyhai fellépők

A Family konyhai fellépők mindennapi életünkbe való bevonása és használata a családi életben hamarabb eljön, mint gondolnánk, hiszen a gyerekek gyors ügyességi fejlődése és határtalan kíváncsiságuk miatt már egész hamar megkezdhetjük a közös főzőcskézést vagy asztalnál való rajzolást velük. Ezek a kiegészítők ötletes, innovatív és biztonságos kiegészítői lehetnek a lakásotoknak, amivel még gyorsabban fejleszthetjük gyermekeink készségeit. Minden Family asztallá alakítható és összecsukható konyhai fellépő tökéletes választás és befektetés, amelyeket a gyerekek szeretnek, és amelyekben a szülők teljesen megbíznak, hiszen a gyártásuk során kizárólag természetes anyagok, vízbázisú festékek kerülnek felhasználásra, valamit szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak kell minden terméknek megfelelnie.

Family kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépő fehér-szürke

Family konyhai fellépők KIALAKÍTÁSA

Kialakítását tekintve a gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a Family konyhai fellépők stabil lábakon álljanak és szerkezetük veszélytelen legyen a gyerekek részére, amelyeken biztonságosan tudnak tevékenykedni. Több funkciós megoldásai révén a gyerekek akár feladatuk, játékuk végeztével egy könnyű mozdulattal össze tudják csukni az összecsukható fellépőt és eldugni egy szekrény mellé vagy asztallá nyitni a másik típust. Ezen kívül a gyerekek háta mögött keresztben átfordítható és áthaladó biztonsági rúd megakadályozza, hogy leeshessenek a fellépőről. Könnyen tisztítható. Minden elem precíz kidolgozás révén, nagy odafigyeléssel vannak kialakítva, kivágva, lekerekítve, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz és biztosan szálkamentesek legyenek.

Összecsukható fellépők, akár több színben.
Asztallá alakítható fellépők, akár több színben.


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A Family csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Az elemek prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezeltek, melyek környezetre és egészségre nem károsak. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.


SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!