Barion Pixel
Skip to content

Mozgáskoordinációt fejlesztő gyerekjátékok fából

A különféle és sokoldalú egyensúly pallók, szivárvány hinta – rámpa szettek, activity háromszög- és kocka – rámpa szettek vagy járássegítők fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni a kisgyerekek életében. A mozgáskoordinációt fejlesztő fajátékok izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli termékek, melyekkel igazán különleges és egyedi játékteret tudsz gyermekednek létrehozni. Gondosan összeválogatott termékeink egyszerre javítják és fejlesztik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését. Ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerejét. Mozgáskoordinációt fejlesztő fajátékok révén játszva fejlődik a gyerekek szem-kéz-láb koordinációja, illetve testtudatára. Ezen kívül játékos formában fejlesztik a gyerekek vesztibuláris rendszerét, mely a későbbiekben nagy hatással lesz az iskolai tanulmányokra. Mind ezek mellett pedig izgalmas játékteret tudnak gyermeink létrehozni fantáziájuk segítségével. Segítsd gyermeked minden területen, hogy megfelelően fejlődjön, legyen szó akár a mozgáskoordináció javításról vagy szókincs bővítésről. Termékeink után mosoly garanciát vállalunk mind gyermeked, mind a Te arcodra!

Minden KateHaa, Label Label és Tryco termék élen jár a mozgáskoordinációt fejlesztő fajátékok között, melyek komoly precíziós munka révén készülnek, hogy biztosan hosszantartó játékai legyenek gyermekednek. Ezek azok a termékek, amiket a gyerekek imádnak és amikben a szülők teljesen megbíznak, hisz a legszigorúbb biztonsági és legmagasabb minőségi előírásoknak kell megfelelniük.

Válogass kedvedre ár, korcsoportok, nem vagy márkák szerint, hogy valóban a legmegfelelőbb terméket találd meg gyermekednek.

MiliLand - fejlesztő fajátékok és gyerekszoba kiegészítők

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!