Barion Pixel
Skip to content

Tryco Fa szerepjátékok

A Tryco fa játékok és a márka kollekciója követi a trendet, stílusosak és szórakoztatóak a gyerekek számára. Unisex színével akár kislányoknak, akár kisfiúknak is megvásárolható. A termékek fejlesztik a logikus gondolkodást, motorikus készségeket, a képzelőerőt, mindemellett kiváló minőségű fából készülnek. Fontos kiegészítői tudnak lenni minden gyerek szobájának. A Tryco fa szerepjátékok által olyan izgalmas szerepjátékokban tudnak gyermekeink kibontakozni, mint például a házi barkácsolás, doktoros vizsgálat vagy pénztárgépes fizetés, de megismerkedhetnek a parkolóházak különleges szolgáltatásaival, vagy a fából készült különleges járássegítővel.

Tryco fa járássegítő és matatóval öröm a tanulás, készségfejlesztő fajátékok

Játék közben gyermeked észrevétlenül tud fejlődni. Javul a finommotorikus mozgása, a szem-kéz koordinációja formabeodózás közben, bővül a szókincse a különböző szerepjátékokkal való játék közben, ráadásul a mozgáskoordinációja is fejlődik, ha a több funkciós járássegítőt választjátok. Imsertesd meg vele a különböző szerszámokat, engedd, hogy szereljen és barkácsoljon veled. Tanítsd meg neki, az eszközök helyes használatát. Tanuljatok együtt játszva!

Tryco fa szerepjátékok KIALAKÍTÁSA

A gyártó csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. A Tryco játékok elemei prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezeltek, melyek környezetre és egészségre nem károsak, így bátran a babák, gyerekek kezébe adhatjuk őket. Könnyen tisztítható. Minden elem precíz kidolgozás révén, nagy odafigyeléssel vannak kialakítva, kivágva, lekerekítve, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz és biztosan szálkamentesek legyenek. Egyedi színei és grafikája még különlegesebbé teszik a termékeket, mely által mind a kislányoknak, mind a kisfiúknak nagy kedvence a márka.

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!