Barion Pixel

Szabad játék önfeledten és biztonságosan

MiliLand - fejlesztő fajátékok és gyerekszoba kiegészítők, Biztonságos játék mozgáskoordinációs eszközeinkkel

KateHaa, avagy szabad játékönfeledten és biztonságosan

A legcsodálatosabb dolog talán, amit gyermekeinknek adhatunk, a szabad játék és a mozgás derűje. Ezzel segítjük a fejlődésüket, boldog gyermekkort biztosíthatunk nekik. Ugyanakkor fontos, hogy az önfeledségben is ők biztonságban, mi, szülők pedig nyugodtak lehessünk. Olyasmi kell hát nekik, ami beindítja a fantáziájukat, aktivitásra serkenti, leköti őket és persze biztonságos is. Ám akár a nyári hőségben, akár a téli hidegben, vagy épp kert hiányában nem mindenki tudja ezt biztosítani gyermekének. Szerencsére létezik olyan beltéri megoldás, ami a kicsik és szüleik igényeit is kielégíti.

Tudjuk, hogy a mozgás esszenciális a gyerekek fizikai és szellemi előrehaladása szempontjából. De mit tehetünk, ha nincs kert, ahol szaladgálhatnak, fára mászhatnak? Esetleg ha a közeli játszótér nem megfelelő, vagy az időjárás olyan, hogy nem tudunk a szabadba menni? Kiváló megoldást jelent egy olyan beltéri játék, ami a kicsik számára végtelen lehetőséget jelent, ugyanakkor esztétikus, így otthonunkba is illik, és biztonsággal használható. A biztonságos játék mozgáskoordinációs eszközeinkkel valóban megvalósul KateHaa játékainkkal.

Fejlesztés

A KateHaa Activity háromszög-, kocka- és hinta szettek inspirálják a gyerekeket a játékra, a világ felfedezésére, a játékot – észrevétlenül – tanulással ötvözve. Bármelyik garnitúrát választjuk gyermekünknek, új világot nyitunk számára. Fedezzétek fel, hogy a szett lehet bunker, mászóka, csúszda, kastély, akadálypálya, vagy bármi, amit a kicsi fantáziája megteremt. A kocka és a háromszög ráadásul kombinálható is egymással, így még nagyobb szabadságot adva a lurkóknak.

A márka egyensúly pallói is sokoldalúak: nem csak ”szörfözni”, hintázni és csúszdázni lehet rajtuk, átkúszni alattuk, de relaxációra is kiválóak, olvasni is lehet bennük fekve. Ezek az eszközök, amiket gyógytornászok is előszeretettel ajánlanak fejlesztő és rehabilitációs eszközként. Több méretben megtalálhatóak a kínálatban, akár felnőttek is használhatják őket, mint sport eszköz.

Ezek a minőségi mozgáskoordinációs termékek fejlesztő hatással vannak a  vesztibuláris rendszerre, a testtudat és a figyelem fejlődésére. Már egészen kis kortól ajánlottak, illetve az autizmussal élő és Down-szindrómás gyermekek fejlesztésében is nagyszerűek. Bölcsődékben, óvodákban is megtalálhatóak a KateHaa játékai, TSMT tornák elengedhetetlen kellékei. Logopédusok ajánlják a szülőknek a beszédfejlődés és a mozgásfejlődés ismert kapcsolata miatt.

Biztonságos játék mozgáskoordinációs eszközeinkkel

A termékek modern dizájnnal, fenntartható, természetes anyagokból, vízbázisú, gyerek- és környezetbarát festékekkel, a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően, lekerekített ívekkel, szálkamentes felületekkel készülnek. Az egyedülálló formatervezéssel, minőségi, fenntartható forrásból származó fából készült játékok a természetet viszik otthonunkba, lelkük van.

A termékek FSC és CE tanúsítványokkal rendelkeznek, azaz  fenntartható forrásból származó alapanyagból állítják elő őket, a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel. Megfelelnek az uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak.

A dizájnnál nem csak arra figyelnek a gyártók, hogy a szemnek kellemes legyen a végeredmény: a szettek stabilak, nem tudnak felborulni, a rámpák hevederekkel rögzíthetők. A hinták könnyedén gördülnek, végükön acél kapaszkodók biztosítják a veszélytelen szórakozást. A gyerekek lábacskái nem tudnak beszorulni a lamellák közé. A hinták két méretben és három színben elérhetőek, sőt, összecsukható változat is létezik belőlük, így minden gyerkőc igényének megtalálhatjuk a megfelelő darabot. A szetteknél kétoldalú rámpán játszhatnak a kicsik, amelynek az egyik oldala csúszda, a másik mászóka.

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!