Barion Pixel
Akció!

Activity Csúszda/mászóka Rámpa – KateHaa – Szivárvány

45 290 Ft

Minden szivárvány színű Katehaa Activity Csúszda/mászóka rámpa gyártását a gyerekek ihlették. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. A kockák és rámpák izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok. Segítik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését. Ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa kockák lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

Az ár csak az Activity Csúszda/mászóka rámpát tartalmazza, kockákat, háromszöget nem!

14 készleten

Leírás

Kapható más színekben is: natúr, pasztell,

!!VÁSÁROLD MEG SZETTBEN!!

Kor: 2 kortól kb. 7 éves korig
Terhelhetőség: 130kg
Használat: A szivárvány színű Katehaa Activity Csúszda/mászóka rámpa elsősorban beltéri használatra lett tervezve, de óvatos használat mellett kültéren is használható.
Méret:

Mászóka rámpa: 117 cm x 41,4 cm (6,9 kg) – Egyik oldalán 8 db mászó kővel, másik oldalán csúszdával
FIGYELEM: Az Activity Csúszda/mászóka rámpa a legtöbb háromszög mászókával kompatibilisek, ha a mászókák rudjainak az átmérője nem haladja meg a 28 mm-t!


KIALAKÍTÁS

A KateHaa szivárvány színű Activity kocka-rámpa szett ötletes kialakítása által a gyerekek nem csak rudakon mászhatnak, de kör alakú nyílásaikon keresztül is átbújhatnak. A kockák akár önmagukban, önállóan is használhatóak, de a nagyobb játékélvezet eléréséhez érdemes létrával vagy csúszda-mászóka rámpával párosítani. Mindegyik létra és mászókás rámpa kimagasló precizitással készült a kockákhoz, velük megegyező színekben. A mászókás rámpák azért különlegesek, mert egyik oldaluk csúszdaként funkcionálhat, míg ha megfordítva erősítjük fel őket a kockákra, akkor kő formájú fogódzkodókkal ellátott mászókaként használhatók. Ezen kívül két Activity kocka között a rámpák hidat is képezhetnek. A teljes biztonság érdekében játék közben a létrák és a rámpák hevederekkel vannak felerősítve ezzel is biztosítva azt, hogy a rámpák ne mozdulhassanak el. Az Activity Csúszda/mászóka rámpa bármelyik Activity Explorer és Skylight Kockával, illetve Háromszög mászókával kombinálható!

Minden szivárvány színű Katehaa Activity kocka-rámpa szett gyártását a gyerekek ihlették. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. A kockák és rámpák izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok. Segítik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését. Ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa kockák lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

További KateHaa termékekért nézd meg KateHaa katalógusunk!


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A KateHaa csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezelt, mely környezetre és egészségre nem káros. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.


SZERELÉSI ÚTMUTATÓK

Csúszda/Mászóka Rámpa

SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

További információk

Tömeg8 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!