Barion Pixel

Activity Háromszög – KateHaa – Pasztell

67 490 Ft

Minden Pasztell színű KateHaa Activity Háromszög gyártását a gyerekek ihlették. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. A háromszög mászókák és rámpák izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok. Segítik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését. Ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa háromszögek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

Az ár csak az Activity Háromszöget tartalmazza, kiegészítőket nem!

4 készleten

Leírás

Kapható más színekben is: natúr, szivárvány
Kapható kiegészítők: létra, csúszda/mászóka rámpa

!!VÁSÁROLD MEG SZETTBEN!!

Kor: 2 kortól kb. 7 éves korig
Terhelhetőség: 130kg
Használat: A pasztell színű Katehaa Activity Háromszöget elsősorban beltéri használatra lett tervezve, de óvatos használat mellett kültéren is használható.
Méret:
Háromszög mászóka: 72cm x 73cm x 62cm (6kg) – 60 fokos szögig nyítható, de egy mozdulattal összecsukható a könnyebb tárolás érdekében! 13 db mászóka rúddal van ellátva.


KIALAKÍTÁS

A KateHaa pasztell színű Activity háromszög-rámpa szett ötletes kialakítása által a gyerekek nem csak rudakon mászhatnak, de akár a háromszög lábai közötti nyíláson keresztül is átbújhatnak. A háromszög mászóka akár önmagában, önállóan is használható, de a nagyobb játékélvezet eléréséhez érdemes létrával vagy csúszda-mászóka rámpával párosítani. Mindegyik létra és mászókás rámpa kimagasló precizitással készült a háromszögekhez. A mászókás rámpák azért különlegesek, mert egyik oldaluk csúszdaként funkcionálhat, míg ha megfordítva erősítjük fel őket a háromszög mászókára, akkor kő formájú fogódzkodókkal ellátott mászókaként használhatók. Ezen kívül két Activity háromszög között a rámpák hidat is képezhetnek. A teljes biztonság érdekében játék közben a létrák és a rámpák hevederekkel vannak felerősítve ezzel is biztosítva azt, hogy a rámpák ne mozdulhassanak el. Activity Háromszög mászóka bármelyik Explorer és Skylight kockával kombinálható!

Minden pasztell színű Katehaa Activity háromszög-rámpa szett gyártását a gyerekek ihlették. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. A háromszögek és rámpák izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok. Segítik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését. Ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa háromszögek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

További KateHaa termékekért nézd meg KateHaa katalógusunk!


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A KateHaa csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezelt, mely környezetre és egészségre nem káros. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

SZERELÉSI ÚTMUTATÓK

Activity Háromszög

SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

További információk

Tömeg7 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!