Barion Pixel
Akció!

Activity Háromszög – Rámpa Szett – KateHaa – Pasztell

91 390 Ft136 790 Ft

Minden pasztell színű Katehaa Activity háromszög-rámpa szett gyártását a gyerekek ihlették. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. A háromszög mászókák és rámpák izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok. Segítik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését. Ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa háromszögek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

Leírás

Kapható más színekben is: natúr, szivárvány
Kor:
2 kortól kb. 7 éves korig
Terhelhetőség: 130kg
Használat: A pasztell színű Katehaa Activity háromszög-rámpa szett elsősorban beltéri használatra lett tervezve, de óvatos használat mellett kültéren is használható.
Méret:
Háromszög mászóka: 72cm x 73cm x 62cm (6kg) – 60 fokos szögig nyítható, de egy mozdulattal összecsukható a könnyebb tárolás érdekében! 13 db mászóka rúddal van ellátva.

Létra: 117 cm x 41,4 cm (3,5 kg) – 13 db 5,7 cm távolságra elhelyezett 2,8 mm átmérőjű mászóka rúd

Mászóka rámpa: 117 cm x 41,4 cm (6,9 kg) – Egyik oldalán 8 db mászó kővel, másik oldalán csúszdával
FIGYELEM: A rámpák a legtöbb háromszög mászókával kompatibilisek, ha a mászókák rudjainak az átmérője nem haladja meg a 28 mm-t!


KIALAKÍTÁS

A KateHaa pasztell színű Activity háromszög-rámpa szett ötletes kialakítása által a gyerekek nem csak rudakon mászhatnak, de akár a háromszög lábai közötti nyíláson keresztül is átbújhatnak. A háromszög mászóka akár önmagában, önállóan is használható, de a nagyobb játékélvezet eléréséhez érdemes létrával vagy csúszda-mászóka rámpával párosítani. Mindegyik létra és mászókás rámpa kimagasló precizitással készült a háromszögekhez. A mászókás rámpák azért különlegesek, mert egyik oldaluk csúszdaként funkcionálhat, míg ha megfordítva erősítjük fel őket a háromszög mászókára, akkor kő formájú fogódzkodókkal ellátott mászókaként használhatók. Ezen kívül két Activity háromszög között a rámpák hidat is képezhetnek. A teljes biztonság érdekében játék közben a létrák és a rámpák hevederekkel vannak felerősítve ezzel is biztosítva azt, hogy a rámpák ne mozdulhassanak el. Activity Háromszög mászóka bármelyik Explorer és Skylight kockával kombinálható!

Minden pasztell színű Katehaa Activity háromszög-rámpa szett gyártását a gyerekek ihlették. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. A háromszögek és rámpák izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok. Segítik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését. Ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa háromszögek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

További KateHaa termékekért nézd meg KateHaa katalógusunk!


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A KateHaa csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezelt, mely környezetre és egészségre nem káros. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

SZERELÉSI ÚTMUTATÓK

Activity Háromszög mászóka
Létra
Csúszda/Mászóka Rámpa

SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

További információk

TömegN/A
Háromszög

2 Háromszög, Háromszög, Háromszög nélkül

Rámpák

Létrával, Mászóka-Csúszdával, Mindkettővel, Rámpa nélkül

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!