Barion Pixel

Activity Létra – KateHaa – Natúr

46 690 Ft

Minden natúr színű Katehaa Activity Létra gyártását a gyerekek ihlették. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. A kockák és rámpák izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok. Segítik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését. Ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa kockák lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

Az ár csak az Activity Létrát tartalmazza, kockákat, háromszöget nem!

3 készleten

Leírás

Kapható más színekben is: pasztell, szivárvány

!!VÁSÁROLD MEG SZETTBEN!!

Kor: 2 kortól kb. 7 éves korig
Terhelhetőség: 130kg
Használat: A natúr színű Katehaa Activity Létra elsősorban beltéri használatra lett tervezve, de óvatos használat mellett kültéren is használható.
Méret:

Létra: 117 cm x 41,4 cm (3,5 kg) – 13 db 5,7 cm távolságra elhelyezett 2,8 mm átmérőjű mászóka rúd

FIGYELEM: Az Activity Létra a legtöbb háromszög mászókával kompatibilisek, ha a mászókák rudjainak az átmérője nem haladja meg a 28 mm-t!


KIALAKÍTÁS

A KateHaa natúr színű Activity kocka-rámpa szett ötletes kialakítása által a gyerekek nem csak rudakon mászhatnak, de kör alakú nyílásaikon keresztül is átbújhatnak. A kockák akár önmagukban, önállóan is használhatóak, de a nagyobb játékélvezet eléréséhez érdemes létrával vagy csúszda-mászóka rámpával párosítani. Mindegyik létra és mászókás rámpa kimagasló precizitással készült a kockákhoz, velük megegyező színekben. A mászókás rámpák azért különlegesek, mert egyik oldaluk csúszdaként funkcionálhat, míg ha megfordítva erősítjük fel őket a kockákra, akkor kő formájú fogódzkodókkal ellátott mászókaként használhatók. Ezen kívül két Activity kocka között a rámpák hidat is képezhetnek. A teljes biztonság érdekében játék közben a létrák és a rámpák hevederekkel vannak felerősítve ezzel is biztosítva azt, hogy a rámpák ne mozdulhassanak el. Az Activity Létra bármelyik Activity Explorer és Skylight Kockával, illetve Háromszög mászókával kombinálható!

Minden natúr színű Katehaa Activity kocka-rámpa szett gyártását a gyerekek ihlették. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. A kockák és rámpák izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok. Segítik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését. Ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa kockák lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

További KateHaa termékekért nézd meg KateHaa katalógusunk!


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A KateHaa csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezelt, mely környezetre és egészségre nem káros. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

SZERELÉSI ÚTMUTATÓK

Létra

SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

További információk

Tömeg4 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!