Barion Pixel

Ajándékutalvány II. – MiliLand

10 000 Ft

A MiliLand Ajándékutalvány tökéletes ajándék Születésnapra, Babaváróra, Gyereknapra, Húsvétra vagy akár Karácsonyra. A gyerekek megajándékozására mindig van tökéletes alkalom.

Elvesztél termékeink rengetegében, de mégis szeretnél nagy meglepetést okozni? Válaszd utalványaink egyikét és adj prémium minőségű termékekre beváltható vásárlási utalványt szeretteidnek! Az ajándékutalvány révén a megajándékozottak szabadon kiválaszthatják a vásárolni kívánt terméket, hiszen ki más tudhatná jobban, hogy milyen játékaik vannak már és milyenük nincs még.

Cikkszám U10000 Kategória

Leírás

A tökéletes ajándékot keresed unoká(i)dnak, más gyerkőc születésnapjára, babaváróra, Húsvétra, Karácsonyra, de nem tudod melyik játékokat válaszd? Ajándékozd nekik a választás lehetőségét, így ők választhatják majd ki a tökéletes játékokat, amelyeket a legjobban tetszenek nekik. A MiliLand Ajándékutalvány e-mailben és postai úton ajánlott levélben érkezik hozzád, mely tartalmazza a beváltási utasításokat.

Más összegben is tudsz vásárolni utalványt: 5.000 Ft, 20.000 Ft, 50.000 Ft, 100.000 Ft

FONTOS INFORMÁCIÓK:

 • Bármely teljes árú termékre beváltható, akciós termékekre nem vonatkozik.
 • A MiliLand webshopban virtuális ajándékutalvány és fizikai ajándékkártya vásárlására van lehetőség, amelyet csak bankkártyával vagy előre utalással tudsz fizetni.
 • Az utalvány egyszeri 10.000 Ft értékéig való vásárlási jogot ad annak tulajdonosának, melyet kizárólag a www.mililand.hu webshopban lehet beváltani.
 • Megjegyzésben mindenképp jelöld meg az ajándékozott személy nevét, hogy a nevét feltüntethessük az utalványon.
 • Minden utalványt emailcímhez kötünk, így kérünk megjegyzésbe ne felejtsd el megírni, hogy milyen emailcímhez rendeljük hozzá a levásárlás jogát!
 • Az ajándékutalványt sikeres bankártyás fizetés vagy banki átutalás ellenében automatikusan kézbesítjük a megadott adatok szerint. Amennyiben uténvéttel rendeled meg az ajándékutalványt, nem fogjuk tudni kézbesíteni!
 • Az utalvány értéke kizárólag a termékek árából vonódik le, szállítási költség a vásárlót terheli.
 • A minden megvásárolt ajándékutalvány a vásárlástól számított 6 hónapra érvényes, utána már nem váltható be. Pl. 2022. február 1-jén vásárolt utalvány 2022. július 31. éjfélig váltható be.
 • Az utalványt automatikusan megküldjük emailben pdf formátumban az adott emailcímre, a hozzá szükséges beváltási információkkal és postázzuk is. A postázásnak nincs többletköltsége!
 • A MiliLand Ajándékutalványok más akciókkal nem vonhatók össze, akciós termékekre nem válthatók be, illetve más termékekkel együtt nem vásárolható meg a Pénztár oldalon!
 • A MiliLand Ajándékutalványok vissza nem térítendők és készpénzre nem válthatók!

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!