Álmos nyuszi tükör – Maseliving – tölgy

16 590 Ft

Minden tölgy színű Maseliving Álmos nyuszi tükör törhetetlen akrilból készül, mely által tükröknek nincsenek éles sarkai és a gyerekek összetörni sem tudják őket. Ezért is kitűnően alkalmasak a gyerekszobákba. A tükör mögötti egyedi részletek tölgyből készülnek. Pici babák esetén javasolt a pelenkázóhoz tenni vagy az egyik fal padló közeli magasságába, hogy a babák hason fekve a nagy érdeklődés hevében erősíthessék a nyaki-, váll-, hát- és karizmaikat, ezzel is segítve őket a helyes mozgásfejlődésben. Ha már gyermeked jár vagy már magától öltözködik, helyezzétek könnyedén magasabbra a tükröt, hogy láthassa magát benne. Garantáltan letisztult, stílusos és biztonságos kiegészítője lesz gyerkőcöd szobájának.

3 készleten

Tipp: A tölgy színű Maseliving Álmos nyuszi tükör tökéletes kiegészítője lesz gyermeked szobájának az azonos vagy más színű Maseliving lámpával együtt!

Színe: tölgy
Kor: Újszülött kortól, akár nagyobb gyerekeknek is
Méret: 38cm x 26,5cm
Anyaga: fa

Minden tölgy színű Maseliving Álmos nyuszi tükör törhetetlen akrilból készül, mely által tükröknek nincsenek éles sarkai és a gyerekek összetörni sem tudják őket. Ezért is kitűnően alkalmasak a gyerekszobákba. A tükör mögötti egyedi részletek tölgyből készülnek. Pici babák esetén javasolt a pelenkázóhoz tenni vagy az egyik fal padló közeli magasságába. Így a babák hason fekve a nagy érdeklődés hevében erősíthetik a nyaki-, váll-, hát- és karizmaikat, ezzel is segítve őket a helyes mozgásfejlődésben. Ha már gyermeked jár vagy már magától öltözködik, helyezzétek könnyedén magasabbra a tükröt, hogy láthassa magát benne. Garantáltan letisztult, stílusos és biztonságos kiegészítője lesz gyerkőcöd szobájának.

BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG
A gyártáshoz többszörösen bevizsgált és folyamatosan ellenőrzött FSC és PEFC tanúsítvánnyal, minősítéssel rendelkező fát használnak, illetve ami még ennél is fontosabb, a tükör törhetetlen akrilból készül. Minden tükör kézzel készült, ezért mindegyik egyedi, előfordulhatnak kisebb szabálytalanságok. A tükrök CE biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Összeszerelés
A tükröt 2 kis csavar segítségével tudjátok felfüggeszteni a falra, ezzel is a gyerekek biztonságát szem előtt tartva, hisz így a tükör teljes felületével felfekszik a falra és a gyerekek nem tudják lelökni a tükröt. Az esztétikus felrakást érdekében a gyártó arra is gondolt, hogy a csavarokat el tudjátok rejteni úgynevezett fedőgombokkal, melyet ad a csomaghoz, hogy csak a gyönyörű fa kidolgozás látszódjon. Természetesen a használati útmutató és minden szükséges csavar a csomagolásban megtalálható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Álmos nyuszi tükör – Maseliving – tölgy” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük