Barion Pixel

Baby Einstein Fa aktív zenélő asztal MAGIC TOUCH

45 990 Ft

A zene korlátlan lehetőségein túl a Baby Einstein Fa aktív zenélő asztal MAGIC TOUCH zenei élményt nyújt gyermeked számára. Ez az asztal a díjnyertes Magic Touch technológiával van felszerelve, amelynek köszönhetően a zene mindig kéznél van. Csak érintse meg gyermeked a fa felületét, és kísérletezzen a hangokkal. 22 hangszeres lehetőség és 3 játékmód arra ösztönzi gyermeked, hogy saját zeneszámait fedezze fel és hozza létre. A Tanulás „Learn“ módban a kicsi felfedezheti a hangszerek nevét, színeket, számokat és még sok mást. A “Silly” mód számos hangeffektust aktivál, így a lejátszási idő soha nem lesz unalmas. Távolítsd el az asztal lábát egy könnyű mozdulattal, és hozz létre egy padlójátékot fiatalabb gyermekek vagy kistestvérek számára. A sokféle játékmóddal ez a zenei állomás az elkövetkező években is a család kedvence lesz!

Elfogyott

Leírás

Engedd meg gyermekednek, hogy kreatívan fejezze ki magát, és felfedezhesse a hangszereket, színeket, állatokat a Baby Einstein Fa aktív zenélő asztal MAGIC TOUCH segítségével. A Magic Touch technológia azt jelenti, hogy már nincs szükség gombokra. Ha a gyermek megérinti a panelt mindig más hangot játszik le. A termék különlegessége még, hogy együtt nő gyermekeddel – hiszen lehet padlójáték, de álló asztal is – és több gyerek is tud egyszerre játszani rajta. 22 hangszeres lehetőség és 3 játékmód arra ösztönzi gyermeked, hogy saját zeneszámait fedezze fel és hozza létre, melyeket 3 nyelven is kipróbálhat (angol, francia és spanyol). Ez a játék garantáltan évekig az egész család kedvence lesz! Ha kisbabádnak zenei játékot adsz, azzal segíted neki, hogy fiatalon megértse a különböző ritmusokat és hangokat. De ez nem csak a kisgyermekek játéka nem csak a legkisebbek számára alkalmas. A hangerőszabályzó gombok lehetővé teszik, hogy a zenét „csendesre” állítsa, ha szükséges, vagy „hangosra” egy zongorakoncertnél a nagyszínpadon. A jobb minőségű hangszórók minden hangerőnél gondoskodnak arról, hogy a baba szonátája megfelelően szóljon.

 

Kor: Alkalmas 6 hónapos kortól (de a felnőttek is imádni fogják!)
Méret: 44,5 cm x 41,9 cm x 33 cm
Anyag:
Fából készült – tartós anyagok, biztonságosak a gyermekek számára


KIALAKÍTÁS

A Baby Einstein Fa aktív zenélő asztal MAGIC TOUCH megfelel az EN 71 európai és amerikai biztonsági szabványoknak. Kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely alkalmas padlón, szőnyegen vagy asztalon való játékra. Könnyen megfogható fogantyú, szórakozás útközben és könnyen hordozható. 3 db AA elem szükséges hozzá, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A nem mérgező és gyermekbarát felület könnyen törölhető nedves kendővel. Víz alá ne merítse!


SZERETETTEL TERVEZVE

A játékok a Hape együttműködésével készülnek. Minden Hape fajáték kiváló minőségű anyagok, egyedi dizájn, a gyermekek oktatásával kapcsolatos ötletek és az ökológiai életmód kombinációjából készült. A fából készült játékok megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A fából készült játékok gyártója, a Hape teljesen megérti a környezetre gyakorolt hatást, és céljuk, hogy biztonságos és tiszta világot nyújtsanak a gyerekeknek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!