Barion Pixel

Baby Einstein Fa játék gitár MAGIC TOUCH

19 890 Ft

Engedd meg gyermekednek, hogy kreatívan fejezze ki magát, és felfedezhesse a zenét a Baby Einstein Fa játék gitár MAGIC TOUCH segítségével. Ez a csodálatos fajáték, amely a díjnyertes Magic Touch technológiával készült, zenét hoz a gyermeke kezébe … gombok vagy kulcsok nélkül! Az innovatív fa billentyűk nem a klasszikus módon működnek, hanem maguk a meleg ujjak érintésével. Nincs sehol gomb! Gyermeked választhat 2 gitárhang között: akusztikus és bendzsó, ráadásul a hangszer reagál a pengetés mozdulatra, ezzel is motiválva gyermeked. Játék közben érintés hatására fényhatások is érdekesebbé teszik a játékot, a tremolo pedig aktiválja az extra módot a nagyobb hanghatások érdekében. Beállíthatja a hangerőt is, ahol a hangminőséget egy jobb minőségű hangszóró garantálja.

Elfogyott

Leírás

Egy klasszikus fajáték valóságos gitárhangokat játszik húrok nélkül is … mint a varázslat! Díjnyertes Magic Touch technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további gombokra, elég gyermeked gyengéd érintése a hangszer felületén. A Baby Einstein Fa játék gitár MAGIC TOUCH hordozható kialakítása megkönnyíti az útközbeni játékot, ráadásul használaton kívül is szépen tárolható. Ez a kisgyermekeknek szóló inspiráló játék színeket, állathangokat és zenei hanghatásokat mutat be, miközben hanggal építi fel az ok és okozat megértését. Kezdő zenészed csodálkozni fog azon, hogy az ujjai vagy a lábujjai hogyan tudnak zenélni egy egyszerű koppintással, hiszen a gitár valódi akkordhangokkal rendelkező hangszer.

A Baby Einstein Fa játék gitár MAGIC TOUCH használata közben gyermeked választhat 2 gitárhang között: akusztikus és bendzsó, ráadásul a hangszer reagál a pengetés mozdulatra, ezzel is motiválva gyermeked. Játék közben érintés hatására fényhatások is érdekesebbé teszik a játékot, a tremolo pedig aktiválja az extra módot a nagyobb hanghatások érdekében. Beállíthatja a hangerőt is, ahol a hangminőséget egy jobb minőségű hangszóró garantálja.

 

Kor: Alkalmas 12 hónapos kortól (de a felnőttek is imádni fogják!)
Méret: 41,9 cm x 5,1 cm x 17,8 cm
Anyag:
Fából készült – tartós anyagok, biztonságosak a gyermekek számára


KIALAKÍTÁS

Ez a játék megfelel az EN 71 európai és amerikai biztonsági szabványoknak. Kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely alkalmas padlón, szőnyegen vagy asztalon való játékra. 3 db AA elem szükséges hozzá, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A nem mérgező és gyermekbarát felület könnyen törölhető nedves kendővel. Víz alá ne merítse!


SZERETETTEL TERVEZVE

A játékok a Hape együttműködésével készülnek. Minden Hape fajáték kiváló minőségű anyagok, egyedi dizájn, a gyermekek oktatásával kapcsolatos ötletek és az ökológiai életmód kombinációjából készült. A fából készült játékok megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A fából készült játékok gyártója, a Hape teljesen megérti a környezetre gyakorolt hatást, és céljuk, hogy biztonságos és tiszta világot nyújtsanak a gyerekeknek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!