Barion Pixel

Baby Einstein Fa játék zongora MAGIC TOUCH

21 190 Ft

Engedd meg gyermekednek, hogy kreatívan fejezze ki magát, és felfedezhesse a zenét a Baby Einstein Fa játék zongora MAGIC TOUCH segítségével.  A zongorán két játékmód lehetővé teszi saját salok létrehozását, valamint a tárolt dallamok lejátszásár – vagy mindkettőt egyszerre. Ezen kívül a a zongorához 3 kotta tartozik, összesen 6 dallal, melyekkel dalokat is tud tanulni. A gyermek a színkoordinációt úgy gyakorolja, hogy a lapon megjelölt színt az egyes billentyűk színével párosítja össze.Ez a csodálatos fajáték, amely a díjnyertes Magic Touch technológiával készült, zenét hoz a gyermeke kezébe … gombok vagy kulcsok nélkül! Az innovatív fa billentyűk nem a klasszikus módon működnek, hanem maguk a meleg ujjak érintésével. Nincs sehol gomb! A játéknak két módja ad lehetőséget a gyermeknek saját zenéjének létrehozására, vagy játszhat együtt klasszikus dallamokkal.

2 készleten

Leírás

A termék elnyerte a ToyAward 2019 díjat a baba és csecsemő kategóriában Németországban 2019-ben.

Egy fából készült játék, amely révén valósághű billentyűzeten játszhat gyermeked… olyan, mint a varázslat! Díjnyertes Magic Touch technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további gombokra, elég gyermeked gyengéd érintése a hangszer felületén. A Baby Einstein Fa játék zongora MAGIC TOUCH hordozható kialakítása megkönnyíti az útközbeni játékot, ráadásul használaton kívül is szépen tárolható. Ez a kisgyermekeknek szóló inspiráló játék színeket és zenei jegyzeteket mutat be, miközben hanggal építi fel az ok és okozat megértését. Kezdő zenészed csodálkozni fog azon, hogy az ujjai vagy a lábujjai hogyan tudnak zenélni egy egyszerű koppintással!

Engedd meg gyermekednek, hogy kreatívan fejezze ki magát, és felfedezhesse a zenét a Baby Einstein Fa játék zongora MAGIC TOUCH segítségével.  A zongorán két játékmód lehetővé teszi saját salok létrehozását, valamint a tárolt dallamok lejátszásár – vagy mindkettőt egyszerre. Ezen kívül a a zongorához 3 kotta tartozik, összesen 6 dallal, melyekkel dalokat is tud tanulni. A gyermek a színkoordinációt úgy gyakorolja, hogy a lapon megjelölt színt az egyes billentyűk színével párosítja össze. Beállíthatja a hangerőt is, ahol a hangminőséget egy jobb minőségű hangszóró garantálja.

Kor: Alkalmas 12 hónapos kortól (de a felnőttek is imádni fogják!)
Méret: 30,5 cm x 12,7 cm x 22,9 cm
Anyag:
Fából készült – tartós anyagok, biztonságosak a gyermekek számára


KIALAKÍTÁS

Ez a játék megfelel az EN 71 európai és amerikai biztonsági szabványoknak. Kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely alkalmas padlón, szőnyegen vagy asztalon való játékra. 3 db AA elem szükséges hozzá, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A nem mérgező és gyermekbarát felület könnyen törölhető nedves kendővel. Víz alá ne merítse!


SZERETETTEL TERVEZVE

A játékok a Hape együttműködésével készülnek. Minden Hape fajáték kiváló minőségű anyagok, egyedi dizájn, a gyermekek oktatásával kapcsolatos ötletek és az ökológiai életmód kombinációjából készült. A fából készült játékok megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A fából készült játékok gyártója, a Hape teljesen megérti a környezetre gyakorolt hatást, és céljuk, hogy biztonságos és tiszta világot nyújtsanak a gyerekeknek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!