Barion Pixel

Baby Einstein Fa vidám dallamok bongó MAGIC TOUCH

19 890 Ft

Bátorítsd gyermeked a zene észlelésére és kísérletezésére a fából készült Baby Einstein Fa vidám dallamok dongó Magic Touch segítségével. A legnagyobb zenei koncert a kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik. A  ideális módja annak, hogy gyermeked megismerkedhessen a zene világával. Az innovatív fa dob a meleg ujjak érintésével lép működésbe. Így enyhe érintéssel végtelen számú dalt játszhat le a gyerekek. A 6 hónapos gyermekek megtalálhatják a ritmusukat és lejátszhatják saját dalaikat, vagy megnyomhatják az Einstein gombot 6 különböző népszerű dallam lejátszásához. Ez a kisgyermekjáték segít megismertetni az ok-okozat fogalmát, és elősegíti a motoros készségek fejlődését, miközben a kicsik játékosan fedezik fel a zene csodáját.

2 készleten

Leírás

Engedd meg gyermekednek, hogy kreatívan fejezze ki magát, és felfedezhesse a zenét a Baby Einstein Fa vidám dallamok bongó MAGIC TOUCH segítségével. A Magic Touch technológia azt jelenti, hogy már nincs szükség gombokra. Ha a gyermek megérinti a kisállatot mindig más hangot játszik le. Ébreszd fel gyermekedben a kreativitást és zenei szellemet. A Magic Touch technológia 6 népszerű dallamot, 2 hangszert (dob, bongó) és 2 állathangot (csirke, birka) kelt életre egy érintéssel. A 6 hónapos gyermekek megtalálhatják a ritmusukat és lejátszhatják saját dalaikat, vagy megnyomhatják az Einstein gombot 6 különböző népszerű dallam lejátszásához. Ez a kisgyermekjáték segít megismertetni az ok-okozat fogalmát, és elősegíti a motoros készségek fejlődését, miközben a kicsik játékosan fedezik fel a zene csodáját.

A zenei előadás szórakoztatja az egész családot. Ha kisbabádnak zenei játékot adsz, azzal segíted neki, hogy fiatalon megértse a különböző ritmusokat és hangokat. De ez nem csak a kisgyermekek játéka, hanem nagyobbak számára is alkalmas. A hangerőszabályzó gombok lehetővé teszik, hogy a zenét „csendesre” állítsa, ha szükséges, vagy „hangosra” egy nagyszínpadi előadáshoz. A jobb minőségű hangszórók minden hangerőnél gondoskodnak arról, hogy a baba szonátája megfelelően szóljon.

 

Kor: Alkalmas 6 hónapos kortól (de a felnőttek is imádni fogják!)
Méret: 26,7 cm x 10,8 cm x 10,8 cm
Anyag:
Fából készült – tartós anyagok, biztonságosak a gyermekek számára


KIALAKÍTÁS

A Baby Einstein Fa vidám dallamok bongó MAGIC TOUCH megfelel az EN 71 európai és amerikai biztonsági szabványoknak. Kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely alkalmas padlón, szőnyegen vagy asztalon való játékra. 3 db AA elem szükséges hozzá, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A nem mérgező és gyermekbarát felület könnyen törölhető nedves kendővel. Víz alá ne merítse!


SZERETETTEL TERVEZVE

A játékok a Hape együttműködésével készülnek. Minden Hape fajáték kiváló minőségű anyagok, egyedi dizájn, a gyermekek oktatásával kapcsolatos ötletek és az ökológiai életmód kombinációjából készült. A fából készült játékok megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A fából készült játékok gyártója, a Hape teljesen megérti a környezetre gyakorolt hatást, és céljuk, hogy biztonságos és tiszta világot nyújtsanak a gyerekeknek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!