Barion Pixel

Baby Einstein Fa zenélő dob MAGIC TOUCH

17 990 Ft

Bátorítsd gyermeked a zene észlelésére és kísérletezésére a fából készült Baby Einstein Fa zenélő dob Magic Touch segítségével. A legnagyobb zenei koncert a kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik. A  ideális módja annak, hogy gyermekét megismertesse a zene világával. Az innovatív fa dob a meleg ujjak érintésével lép működésbe. Így enyhe érintéssel végtelen számú dalt játszhat le a gyerekek. Díjnyertes Magic Touch technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további gombokra, elég gyermeked gyengéd érintése a hangszer felületén.

Elfogyott

Leírás

Engedd meg gyermekednek, hogy kreatívan fejezze ki magát, és felfedezhesse a zenét a Baby Einstein Fa zenélő dob MAGIC TOUCH segítségével. A Magic Touch technológia azt jelenti, hogy már nincs szükség gombokra. Ha a gyermek megérinti a kisállatot mindig más hangot játszik le. Ébreszd fel gyermekében a kreativitást és zenei szellemet. Két különböző játékmód, Dob mód és Dallam mód, lehetővé teszi, hogy a gyermek átkapcsoljon a klasszikus dallamok és a saját dallamok között. A zenei előadás szórakoztatja az egész családot. Beállíthatjátok a hangerőt is, ahol a hangminőséget egy magasabb minőségű hangszóró garantálja. Ha kisbabádnak zenei játékot adsz, azzal segíted neki, hogy fiatalon megértse a különböző ritmusokat és hangokat. De ez nem csak a kisgyermekek játéka nem csak a legkisebbek számára alkalmas. Üljön gyermekével a zongorapadra és érezze jól magát, és ne aggódjon amiatt, hogy felébreszti a kistestvért. A hangerőszabályzó gombok lehetővé teszik, hogy a zenét „csendesre” állítsa, ha szükséges, vagy „hangosra” egy zongorakoncertnél a nagyszínpadon. A jobb minőségű hangszórók minden hangerőnél gondoskodnak arról, hogy a baba szonátája megfelelően szóljon.

 

Kor: Alkalmas 6 hónapos kortól (de a felnőttek is imádni fogják!)
Méret: 38,1 cm x 20,3 cm x 4,5 cm
Anyag:
Fából készült – tartós anyagok, biztonságosak a gyermekek számára


KIALAKÍTÁS

A Baby Einstein Fa zenélő dob MAGIC TOUCH megfelel az EN 71 európai és amerikai biztonsági szabványoknak. Kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely alkalmas padlón, szőnyegen vagy asztalon való játékra. 3 db AA elem szükséges hozzá, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A nem mérgező és gyermekbarát felület könnyen törölhető nedves kendővel. Víz alá ne merítse!


SZERETETTEL TERVEZVE

A játékok a Hape együttműködésével készülnek. Minden Hape fajáték kiváló minőségű anyagok, egyedi dizájn, a gyermekek oktatásával kapcsolatos ötletek és az ökológiai életmód kombinációjából készült. A fából készült játékok megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A fából készült játékok gyártója, a Hape teljesen megérti a környezetre gyakorolt hatást, és céljuk, hogy biztonságos és tiszta világot nyújtsanak a gyerekeknek.

 

A zenével és a varázslatos érintéssel kész zenei csillaga, klasszikus, vagy rocker zenésze lehet otthon.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!