Barion Pixel
Skip to content

Baby Einstein Fa zenélő játék MAGIC TOUCH

19 890 Ft

A Baby Einstein Fa zenélő játék MAGIC TOUCH ötvözi a fajátékok klasszikus szórakoztatását az elektronikus játékok zenei felfedezéseivel. A fa felület enyhe megérintésével megszólal a zene – gombok nélkül. Gyermeked minden alkalommal felfedezheti a hangszereket, színeket és állatokat, amikor megérinti. Elősegíti a kognitív fejlődést 3 játékmóddal: A hangszer mód bemutatja a hangszerek nevét és hangjait, színes/állat módban a gyermek hallhatja kedvenc színes karaktereinek nevét, szabadstílusban pedig a gyermek kreativitását ösztönzi.

Elfogyott

Engedd meg gyermekednek, hogy kreatívan fejezze ki magát, és felfedezhesse a hangszereket, színeket, állatokat a Baby Einstein Fa zenélő játék MAGIC TOUCH segítségével. A Magic Touch technológia azt jelenti, hogy már nincs szükség gombokra. Ha a gyermek megérinti a panelt mindig más hangot játszik le, hiszen több mint 120 dallam, hang és kifejezés van az eszközbe rejtve. Ezen kívül 3 mód között állíthatjátok be: hangszer, szín/állat és szabad stílus, 3 különböző nyelven (angol, spanyol és francia). Ébreszd fel gyermekedben a kreativitást és zenei szellemet. A zenei előadás szórakoztatja az egész családot. Beállíthatjátok a hangerőt is, ahol a hangminőséget egy magasabb minőségű hangszóró garantálja. Ha kisbabádnak zenei játékot adsz, azzal segíted neki, hogy fiatalon megértse a különböző ritmusokat és hangokat. De ez nem csak a kisgyermekek játéka nem csak a legkisebbek számára alkalmas. Üljön gyermekével a zongorapadra és érezze jól magát, és ne aggódjon amiatt, hogy felébreszti a kistestvért. A hangerőszabályzó gombok lehetővé teszik, hogy a zenét „csendesre” állítsa, ha szükséges, vagy „hangosra” egy zongorakoncertnél a nagyszínpadon. A jobb minőségű hangszórók minden hangerőnél gondoskodnak arról, hogy a baba szonátája megfelelően szóljon.

 

Kor: Alkalmas 6 hónapos kortól (de a felnőttek is imádni fogják!)
Méret: 33 cm x 19,1 cm x 33 cm
Anyag:
Fából készült – tartós anyagok, biztonságosak a gyermekek számára


KIALAKÍTÁS

A Baby Einstein Fa zenélő játék MAGIC TOUCH megfelel az EN 71 európai és amerikai biztonsági szabványoknak. Kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely alkalmas padlón, szőnyegen vagy asztalon való játékra. Könnyen megfogható fogantyú, szórakozás útközben és könnyen hordozható. 3 db AA elem szükséges hozzá, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A nem mérgező és gyermekbarát felület könnyen törölhető nedves kendővel. Víz alá ne merítse!


SZERETETTEL TERVEZVE

A játékok a Hape együttműködésével készülnek. Minden Hape fajáték kiváló minőségű anyagok, egyedi dizájn, a gyermekek oktatásával kapcsolatos ötletek és az ökológiai életmód kombinációjából készült. A fából készült játékok megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A fából készült játékok gyártója, a Hape teljesen megérti a környezetre gyakorolt hatást, és céljuk, hogy biztonságos és tiszta világot nyújtsanak a gyerekeknek.

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!