Barion Pixel

Baby Einstein Fa zenélő xilofon MAGIC TOUCH

19 890 Ft

Hagyja, hogy a baba felfedezze a zene varázsát a Baby Einstein Fa zenélő xilofon MAGIC TOUCH segítségével. A kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik a legnagyobb zenei koncert. A Magic Touch xilofon ideális módja annak, hogy a babát bevezessük a zene világába. A két játékmód lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját zenét hozzon létre, vagy meghallgassa a 30+ klasszikus dallamokkal és hangokat. A xilofon támogatja a finom motorikus készségek fejlődését, a színes fények és gombok segítenek megtanulni a színeket.

1 készleten

Leírás

A Baby Einstein Fa zenélő xilofon MAGIC TOUCH díjnyertes Magic Touch technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további gombokra, elég gyermeked gyengéd érintése a hangszer felületén. A termék hordozható kialakítása megkönnyíti az útközbeni játékot, ráadásul használaton kívül is szépen tárolható. Ez a kisgyermekeknek szóló inspiráló játék színeket és zenei jegyzeteket mutat be, miközben hanggal építi fel az ok és okozat megértését. Kezdő zenészed csodálkozni fog azon, hogy az ujjai vagy a lábujjai hogyan tudnak zenélni egy egyszerű koppintással! Kis mesterek számára két különböző működési lehetőséggel: tanítási mód vagy szabadstílus mód. Több mint 30 dallam és hang örvendezteti meg babáját
A színes fények és billentyűk ösztönzik a színek tanulását. Tanítási módban új dalokat fedezhet fel a gyermk színes fények követésével, amelyek azt mutatják, melyik gombot kell legközelebb megnyomni. A szabad stílus módban a saját dallamaira fókuszálhat. A hangerőszabályzó lehetővé teszi a háttérzaj enyhén csillapítását, amikor a kicsi többször kiegészíti.

 

Kor: Alkalmas 12 hónapos kortól (de a felnőttek is imádni fogják!)
Méret: 13,9 cm x 33,7 cm x 5,7 cm
Anyag:
Fából készült – tartós anyagok, biztonságosak a gyermekek számára


KIALAKÍTÁS

A Baby Einstein Fa zenélő xilofon MAGIC TOUCH Kompakt és könnyen hordozható kialakítása révén alkalmas padlón, szőnyegen vagy asztalon való játékra. 3 db AA elem szükséges hozzá, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A nem mérgező és gyermekbarát felület könnyen törölhető nedves kendővel. Víz alá ne merítse!


SZERETETTEL TERVEZVE

A játékok a Hape együttműködésével készülnek. Minden Hape fajáték kiváló minőségű anyagok, egyedi dizájn, a gyermekek oktatásával kapcsolatos ötletek és az ökológiai életmód kombinációjából készült. A fából készült játékok megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A fából készült játékok gyártója, a Hape teljesen megérti a környezetre gyakorolt hatást, és céljuk, hogy biztonságos és tiszta világot nyújtsanak a gyerekeknek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!