Barion Pixel

Baby Einstein Játék dob szett Together in Tune Connected MAGIC TOUCH

42 790 Ft

A dob szetten 4 mód között állíthatjátok be: felfedezési mód, előadásmód, lejátszás mód és zenekari mód. Gyermeked gyakorolhatja a 10 legnépszerűbb dallamot és végül elsajátíthatja mind a 10 dalt. A dobszett 4 dobfejjel és 2 cintányérral rendelkezik, amelyek valódi dobhangokat és hanghatásokat is tartalmaznak.

Together in Tune hangszerek egyszerűen, biztonságosan és vezeték nélkül csatlakoznak rádiójeleken keresztül egymáshoz. Baby Einstein Játék dob szett MAGIC TOUCH elősegíti az interakciót és az együttműködést, hiszen gyermeked egyedül vagy barátaival és testvéreivel együtt is játszhat, ha vezeték nélkül csatlakozik más, elérhető közelségben lévő Together in Tune Connected Magic Touch hangszerekhez.

1 készleten

Leírás

Engedd meg gyermekednek, hogy kreatívan fejezze ki magát, és felfedezhesse a Baby Einstein Játék dob szett MAGIC TOUCH nyújtotta egyedüli vagy bandában való játék adta örömöt. A Magic Touch technológia azt jelenti, hogy már nincs szükség gombokra. Ha a gyermek megérinti a panelt mindig más hangot játszik le. A klasszikus fajátékok minden tartóssága és hozzáadott értéke a mai legújabb zenei játéktechnológiával a festett dob felület, zongorabillentyűk és gitárráncok leggyengédebb ütéseit is ötvözi, valódi hangszerhangokat produkálnak. A dob szetten 4 mód között állíthatjátok be a dob szettet: felfedezési mód, előadásmód, lejátszás mód és zenekari mód. Gyermeked gyakorolhatja a 10 legnépszerűbb dallamot és végül elsajátíthatja mind a 10 dalt. A dobszett 4 dobfejjel és 2 cintányérral rendelkezik, amelyek valódi dobhangokat és hanghatásokat is tartalmaznak.

Together in Tune hangszerek egyszerűen, biztonságosan és vezeték nélkül csatlakoznak rádiójeleken keresztül egymáshoz. Baby Einstein Játék dob szett MAGIC TOUCH elősegíti az interakciót és az együttműködést, hiszen gyermeked egyedül vagy barátaival és testvéreivel együtt is játszhat, ha vezeték nélkül csatlakozik más, elérhető közelségben lévő Together in Tune Connected Magic Touch hangszerekhez.

Ébreszd fel gyermekedben a kreativitást és zenei szellemet. A zenei előadás szórakoztatja az egész családot. Beállíthatjátok a hangerőt is, ahol a hangminőséget egy magasabb minőségű hangszóró garantálja. Ha kisbabádnak zenei játékot adsz, azzal segíted neki, hogy fiatalon megértse a különböző ritmusokat és hangokat. De ez nem csak a kisgyermekek játéka nem csak a legkisebbek számára alkalmas. Üljön gyermekével a zongorapadra és érezze jól magát, és ne aggódjon amiatt, hogy felébreszti a kistestvért. A hangerőszabályzó gombok lehetővé teszik, hogy a zenét „csendesre” állítsa, ha szükséges, vagy „hangosra” egy zongorakoncertnél a nagyszínpadon. A jobb minőségű hangszórók minden hangerőnél gondoskodnak arról, hogy a baba szonátája megfelelően szóljon.

 

Kor: Alkalmas 12 hónapos kortól (de a felnőttek is imádni fogják!)
Méret: 40,6 cm x 22,9 cm x 20,3 cm
Anyag:
Fából készült – tartós anyagok, biztonságosak a gyermekek számára


KIALAKÍTÁS

A Baby Einstein Fa játék dob szett MAGIC TOUCH kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely alkalmas padlón, szőnyegen vagy asztalon való játékra. 3 db AA elem szükséges hozzá, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A nem mérgező és gyermekbarát felület könnyen törölhető nedves kendővel. Víz alá ne merítse!


SZERETETTEL TERVEZVE

A játékok a Hape együttműködésével készülnek. Minden Hape fajáték kiváló minőségű anyagok, egyedi dizájn, a gyermekek oktatásával kapcsolatos ötletek és az ökológiai életmód kombinációjából készült. A fából készült játékok megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A fából készült játékok gyártója, a Hape teljesen megérti a környezetre gyakorolt hatást, és céljuk, hogy biztonságos és tiszta világot nyújtsanak a gyerekeknek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!