Barion Pixel

Bébicsörgő – Köszöntő készlet – BabySet – Djeco

12 100 Ft

Legyen szó babaköszöntőről vagy babaváró buliról, esetleg keresztelő ajándékról, a Djeco Bébicsörgő – Köszöntő készlet élénk színeivel, különleges formáival és izgalmas hangjával könnyedén fel fogja hívni magára a kisbaba figyelmét. Ez a 3 az 1-ben csomag segít a forgzással járó fájdalmas napok leküzdésében, a vidám csörgőzéssel töltött napok önfeledt élvezésében és a különböző tapintású anyagok megismerésében is. Ez a játék a kicsiket mind fejlesztő, mind szórakoztató játékra invitálja.

1 készleten

Leírás

Ismerkedjen meg gyermeked a Djeco Bébicsörgő – Köszöntő készlet különleges játékaival, amiket külön babáknak állított össze a gyártó. A csomag tartalmaz egy csörgőt, mely tökéletesen illeszkedik a kisgyerekek markába és, amit ha ráznak, vagy feljel lefelé állítanak, akkor a belül levő színes golyócskák látványosan gurulnak ide-oda. Hangja rendkívül megnyutató a kicsiknek. Ezen kívül a csomagban található még egy fakarikán levő szilikon rák, amit kedvükre csócsálhatnak a kicsitk, illetve egy szilikon falevél, mely izgalmas formájával fogja lekötni gyermeked figyelmét.

A Djeco Bébicsörgő – Köszöntő készlet minden felfedező lelkű baba hűséges társa lesz a kezdeti felfedezésekben. Ez a 3 az 1-ben csomag segít a forgzással járó fájdalmas napok leküzdésében, a vidám csörgőzéssel töltött napok önfeledt élvezésében és a különböző tapintású anyagok megismerésében is. Ez a játék a kicsiket mind fejlesztő, mind szórakoztató játékra invitálja.

Kor: 3 hónapos kortól
Méret: 30 cm x 14 cm x 5 cm
Anyag: fa, szilikon, műanyag

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt játékok.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!