Barion Pixel

Domino – 1-6 számos – Djeco

3 360 Ft

Ismertesd meg gyermekeddel a domino játékok világát. Párosítsátok egymáshoz a megfelelő számú állatokat a megfelelő számhoz és tanuljátok közben az állatok hangját. Ehhez a legjobb választás a Djeco Domino – 1-6 számos játék, mellyel 4 éves gyerekek ügyesen és előszeretettel játszanak. A dobozban 28 db dominot találtok, melyeken különböző állatokat és számokat találtok. Párosíthatjátok a számos dominot a sázmos dominokkal, a különböző de megegyező számú állatokat egymáshoz, de akár a számos dominot az állatos dominoval is. Kiváló választás, ha szeretnéd gyermekednek megtanítani, hogy a társasjáték során szabályokat kell betartania, türlemesnek kell lennie és bizony előfordulhat, hogy nem mindig ő nyer.

1 készleten

Leírás

Ismertesd meg gyermekeddel a domino játékok világát. Párosítsátok egymáshoz a megfelelő számú állatokat a megfelelő számhoz és tanuljátok közben az állatok hangját. Ehhez a legjobb választás a Djeco Domino – 1-6 számos játék, mellyel 4 éves gyerekek ügyesen és előszeretettel játszanak. A dobozban 28 db dominot találtok, melyeken különböző állatokat és számokat találtok. Párosíthatjátok a számos dominot a számos dominokkal, a különböző de megegyező számú állatokat egymáshoz, de akár a számos dominot az állatos dominoval is. Kiváló választás, ha szeretnéd gyermekednek megtanítani, hogy a társasjáték során szabályokat kell betartania, türlemesnek kell lennie és bizony előfordulhat, hogy nem mindig ő nyer.

A Djeco Domino – 1-6 számos minden felfedező lelkű gyermek hűséges társa lesz a kezdeti felfedezésekben. Ez a játék a kicsiket mind fejlesztő, mind szórakoztató játékra invitálja.

Kor: 4 éves kortól
Méret doboz: 12 cm x 12 cm x 12 cm
Anyag: karton

 

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt játékok.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!