Barion Pixel

Egyensúly palló – KateHaa – Színes csíkos

55 890 Ft69 590 Ft

A Színes csíkos KateHaa egyensúly palló gyermekeink energia levezetésére és mozgáskoordinációs fejlesztésükre lett tökéletesítve és fejlesztve a piacon elérhető legmagasabb minőségű alapanyagokból és legmagasabb biztonsági tanúsítványoknak megfelelve, mely pallókat a gyerekek szeretnek és amelyekben a szülők teljesen megbíznak. Könnyű súlya, precíz, ívelt kialakítása és mozgathatósága révén gyermekeink tetszés szerint alakíthatják ki belőle a szerepjátékaik elemeit, legyen az csúszda, hajó, kuckó, híd, autópálya vagy hintaszék olvasáshoz. A gyerekek a testük súlyával játszva egyensúlyozhatnak rajta, mellyel észrevétlenül olyan motoros képességeiket fejlesztik, amelyek hatással vannak a tanulási folyamatokra is. Játék közben fejlődik a gyerekek testtudata, nő az önbizalmuk és a koncentrációjuk. Segíti a szem-láb koordináció összehangolását, erősíti az izomzatot, javítja a testtartást és a tájékozódási képességet.

Az egyensúly pallók használatát világszerte gyógytornászok ajánlják.

Leírás

Régóta szeretnél gyermekednek egy olyan fejlesztő játékot, mely egyszerre mozgatja meg a gyerekek fantáziáját és a nyújt újfajta mozgásélményt? Akkor a legjobb helyen jársz! Játszhatnak vele kicsik és nagyok egyaránt, egyedül és persze együtt is. Ezen kívül a Színes csíkos KateHaa egyensúly palló természetes és szép bútordarabja lehet gyermeked szobájának.

Kapható más színben is: natúr, szivárvány, versenypálya, zongora, óceán, egyszarvú
Kor: 2 éves kortól 99 éves korig
Méret:
Normál palló: 92 cm x 28 cm x 22 cm x 1,6 cm (3,4 kg)
Nagy palló: 106,5 cm x 33 cm x 22 cm x 2 cm (5,4 kg)
Teherbírás: 200 kg
Anyaga: balti nyír
CE minősítésű

Fontos megemlíteni, hogy a pallók simára csiszolt és kezelt felülete csúszhat, mezitláb játszanak rajta a gyerkőcök!

Színes csíkos KateHaa egyensúly palló könnyű súlya és mozgathatósága révén gyermekeink tetszés szerint alakíthatják ki belőle a szerepjátékaik elemeit, legyen az csúszda, hajó, kuckó, híd, autópálya vagy hintaszék olvasáshoz. Testükkel játszva egyensúlyozhatnak rajta, mellyel észrevétlenül olyan motoros képességeiket fejlesztik, amelyek hatással vannak a tanulási folyamatokra is. Játék közben fejlődik gyermekünk testtudata, nő az önbizalmuk és a koncentrációjuk. Segíti a szem-láb koordináció összehangolását, erősíti az izomzatot és javítja a tájékozódási képességet.

BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A KateHaa csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezelt, mely környezetre és egészségre nem káros. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

SZERETETTEL TERVEZVE

Egyedileg, kézzel készített termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek. Precízen lekerekített élei és biztosan szálkamentes felülete révén kiemelkedő minőségű termékekről beszélünk.

A KateHaa fa koordinációs egyensúly pallók azért lopták be magukat olyan gyorsan sok szülő és a gyerkőc szívébe, mert hosszú évekig meg tudják őrizni prémium minőségüket, így garantáltan sok évig tudnak velük játszani a gyerekek. Igazán sokoldalú fejlesztő játék, mely egyszerre mozgatja a gyerekek fantáziáját és a nyújt újfajta mozgásélményt. Természetes, letisztult, visszafogott, pasztell és élénk színvilága azonnal felkelti a gyerekek figyelmét. Több szinten fejleszti gyermekeink mozgásfejlődését, mely által valódi játék a tanulás. A gyártó kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a termékeik előállítása során óvja környezetünket, ezzel is gondolva a jövő generációira.

További KateHaa termékekért nézd meg KateHaa katalógusunk!

SZÁLLÍTÁS

Ívelt dobozba csomagolva. Összeszerelést nem igényel.

További információk

TömegN/A
Méret

Nagy, Normál

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!