Barion Pixel
Akció!

Emma egyszarvú lámpa – Maseliving – fehér

17 990 Ft

A fehér színű Maseliving Emma egyszarvú kézzel készült fali lámpa fénye kellemes ragyogást biztosít, amely hangulatos, megnyugtató és stílusos légkört teremt gyermeked szobájában. A lámpa alatt a gyerekek könyvet olvashatnak, elszundíthatnak a kedvenc plüssökkel, de akár lágy fényt is biztosíthat az éjszakai sötétségben az ágy mellett. Mindegyik Maseliving lámpának 2 fényerő szintje van és akkumulátorral használva a felkapcsolást követő 1 órán belül automatikusan kikapcsol, így tökéletes azon gyerekeknek, akik lágy fényt mellett szeretnek elaludni és azon szülőknek akik egy hosszú nap végén elfelejtenének visszamenni gyermekükhöz lekapcsolni a lámpát. A be- és kikapcsolásához elég gyengéden megnyomni a lámpák felületét, hiszen érintésérzékelővel vannak ellátva.

3 készleten

Leírás

Tipp: A fehér színű Maseliving Emma egyszarvú lámpa tökéletes kiegészítője lesz gyermeked szobájának a Maseliving tükrök egyikével együtt!

Színe: fehér
Kor: Újszülött kortól, akár nagyobb gyerekeknek is
Méret: 42cm x 28cm
Anyaga: fa

A fehér színű Maseliving Emma egyszarvú kézzel készült fali lámpa fénye kellemes ragyogást biztosít, amely hangulatos, megnyugtató és stílusos légkört teremt gyermeked szobájában. A lámpa alatt a gyerekek könyvet olvashatnak, elszundíthatnak a kedvenc plüssökkel, de akár lágy fényt is biztosíthat az éjszakai sötétségben az ágy mellett.

FOLYAMATOS MINŐSÉG ELLENŐRZÉS
A Maseliving termékek CE minősítéssel rendelkeznek és megfelelnek az európai játékbiztonsági előírásoknak.

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC és PEFC minősített fából készült termékek.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó gyerekszoba kiegészítőik lehessenek.

Működés
A fehér színű Maseliving Emma egyszarvú lámpa gyengéd nyomás, érintés hatására be- és kikapcsolható és 2 fényerő szinttel rendelkezik. Működtetéséhez választhatsz, hogy akkumulátorral szeretnéd használni – ehhez 3 db AA elem szükséges (a csomag nem tartalmazza) – vagy a csomagban levő konnektorba bedugható tápegységgel. Akkumulátor használatával a szobában bárhova felakasztható és könnyedén áthelyezhető a lámpa, nem kell megfelelő hosszúságú hosszabbító után kutatni, ráadásul nem kell aggódni, hogy égve maradt a lámpa, amikor kiléptek otthonról, hiszen egy óra elteltével automatikus kikapcsol. A kb. 75-100 órányi használat után kell a 3db AA elemet kicserélni. A lámpákon található 4db LED-izzók 50 000 órát bírnak világítva.

Figyelem! Ha a lámpát akkumulátorral használjátok, a lámpának időzítő funkciója lesz, ami azt jelenti, hogy 1 óra múlva automatikusan kikapcsol. Konnektoros tápegység használatával sajnos nem fog magától kikapcsolni.

Megnyomás hatására a lámpák a következő képpen működnek:
1. megnyomás: erősebb fényerővel bekapcsol
2. megnyomás: gyengébb fényerővel ég
3. megnyomás: kikapcsol

Összeszerelés
Összeszerelési tájékoztató megtalálható a csomagolásban. Csavarhúzón kívül más eszközre nincs szükség.

További információk

Tömeg1 5 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!