Barion Pixel

Fa játék szerszámkészlet – Tryco

8 400 Ft

Csöpög a csap vagy ketté kell fűrészelni valamit? A Tryco fa szerszámkészlettel többi nincs gond! Kiváló szerepjáték, hisz erősíti gyermekünk képzelőerőjét, fejleszti a kommunikációs és finommotoros készséget és a szem-kéz koordinációt is. Móka közben gyermekünk megtanulhatja a szerszámok nevét és helyes használatát.

Játék tartalma:
– 6 db csavar
– 6 db anyacsavar
– 2 db fogaskerék
– 2 db villáskulcs
– 1 db fűrész
– 1 db csavarhúzó és kulcs

1 készleten

Cikkszám TR-303014 Kategória Címkék , , , , , ,

Leírás

Látod gyermekeden a barkácsolás iránti érdeklődést? Netán, mikor otthon valamit meg kell javítani ő ott van és minden mozdulatotokat figyeli? Akkor a Tryco fa játék szerszámkészlet tökéletes játék lesz neki! Mindig jól jön egy dolgos, ezermester kéz a háznál! A sok eszköz, szerszám, kellék révén bármilyen problémás helyzetet meg fogtok tudni oldani. Könnyen meg tudjátok tanítani majd gyermeketeknek, mely szerszámot, mely helyzetben használja.

Kor: 12 hónapos kortól
Méret: 24cm x 12cm x 13cm
Anyaga: fa
CE minősítésű

Csöpög a csap vagy ketté kell fűrészelni valamit? Ha a Tryco fa játék szerszámkészlet kéznél van, többé nincs gond! Kiváló szerepjáték, hisz erősíti gyermekünk képzelőerőjét, fejleszti a kommunikációs és finommotoros készséget és a szem-kéz koordinációt is. Móka közben gyermekünk megtanulhatja a szerszámok nevét és helyes használatát.

Játék tartalma:
– 6 db csavar
– 6 db anyacsavar
– 2 db fogaskerék
– 2 db villáskulcs
– 1 db fűrész
– 1 db csavarhúzó és kulcs

Tryco fa kollekciója követi a trendet, stílusosak és szórakoztatóak a gyerekek számára. Unisex színével kisfiúknak, de akár kislányoknak is megvásárolható. A termékek fejlesztik a logikus gondolkodást, motorikus készségeket, a képzelőerőt, mindemellett kiváló minőségű fából készülnek. Fontos kiegészítői tudnak lenni minden gyerek szobájának!

További információk

Tömeg1 1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!