Fa játék vágódeszka étellel – Tryco

6 400 Ft

Gyermeked szeret a konyhában tüsténkedni és finomabbnál finomabb ételeket főzni számotokra? Akkor a  Tryco fa játék vágódeszka étellel készletet Nektek találták ki. Minden fontos eszközt, alapanyagot megtaláltok a készletben, melyekkel egy igazán ízletes és ínycsiklandozó menüt tud számotokra a gyerkőc készíteni, főzni. Tökéletes játék arra, hogy a gyerkőc beleképzelhesse magát a chéfek szerepébe.

Játék tartalma:
– Vágódeszka
– Só- és bors szóró
– Fa kés
– Paradicsom, paprika, gomba, tojás, sárgarépa
– Hús és hal

1 készleten

Cikkszám: TR-303025 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

A Tryco fa játék vágódeszka étellel kiváló szerepjáték, hiszen erősíti gyermekünk képzelőerőjét, fejleszti a kommunikációs és finommotoros készséget és a szem-kéz koordinációt is. Az egész családnak nagyszerű szórakozást tud nyújtani. Ezen kívül stílusos gyerekszoba kiegészítő is tud lenni. Akár az egész család bevonható a játékba, hisz a főzésben több személy is tud segíteni.

Kor: 3 éves kortól
Méret: 19cm x 12cm x 6cm
Anyaga: fa
CE minősítésű

Gyermeked szeret a konyhában tüsténkedni és finomabbnál finomabb ételeket főzni számotokra? Akkor a  Tryco fa játék vágódeszka étellel készletet Nektek találták ki. Minden fontos eszközt, alapanyagot megtaláltok a készletben, melyekkel egy igazán ízletes és ínycsiklandozó menüt tud sázmotokra a gyerkőc készíteni, főzni. Tökéletes játék arra, hogy a gyerkőc beleképzelhesse magát a chéfek szerepébe.

Játék tartalma:
– Vágódeszka
– Só- és bors szóró
– Fa kés
– Paradicsom, paprika, gomba, tojás, sárgarépa
– Hús és hal

Tryco fa kollekciója követi a trendet, stílusosak és szórakoztatóak a gyerekek számára. Unisex színével kisfiúknak, de akár kislányoknak is megvásárolható. A termékek fejlesztik a logikus gondolkodást, motorikus készségeket, a képzelőerőt, mindemellett kiváló minőségű fából készülnek. Fontos kiegészítői tudnak lenni minden gyerek szobájának!

Tömeg1.1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fa játék vágódeszka étellel – Tryco” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.