Barion Pixel

Fa játékkonyha – Label Label – rózsaszín

48 300 Ft

Nincs is szívmelengetőbb érzés annál, mint mikor a tőlünk ellesett mozdulatokkal gyermekeink is – mint pindur séfek – finomabbnál finomabb ínyencségeket szolgálnak fel nekünk határtalan lelkesedéssel. Nem is kérdés, hogy nagy örömmel fogyasztunk el mindent, amit nekünk főznek a Label Label rózsaszín fa kiskonyha segítségével, mely stílusos kiegészítője lesz szobájuknak.
Minden gyermekünk rendelkezésére áll, hogy finomat főzhessen!

A kiskonyha tartalmaz:
– Praktikus tárolóhely
– Sütő
– Főzőlap
– Mosogató és kiegészítők
– Só- és borsszóró
– Tükörtojás és főzőedény fedővel

2 készleten

Cikkszám LLWT-25385 Kategória Címkék , , , , , ,

Leírás

A Label Label rózsaszín fa játékkonyha kiváló szerepjáték, hisz minden gyerek szereti magát beleképzelni más-más karakterbe, ebben az esetben lehet anya/apa, aki főz a családnak vagy séf az étteremben. Játék közben folyamatosan bővül a szókincsük, kinyílik a képzelőerőjét, fejlődik a beszédkészségük és megtanulják a konyhai eszközöket helyesen használni.

Kapható más színekben is: zöld
Kor: 3 éves kortól
Méret: 54 cm x 83,5cm x 30cm (6kg)
Anyaga: fa
CE minősítésű

Nincs is szívmelengetőbb érzés annál, mint mikor a tőlünk ellesett mozdulatokkal gyermekeink is – mint pindur séfek – finomabbnál finomabb ínyencségeket szolgálnak fel nekünk határtalan lelkesedéssel. Nem is kérdés, hogy nagy örömmel fogyasztunk el mindent, amit nekünk főznek a Label Label rózsaszín fa játékkonyha segítségével, mely stílusos kiegészítője lesz szobájuknak.
Minden gyermekünk rendelkezésére áll, hogy finomat főzhessen!

A kiskonyha tartalmaz:
– Praktikus tárolóhely
– Sütő
– Főzőlap
– Mosogató és kiegészítők
– Só- és borsszóró
– Tükörtojás és főzőedény fedővel

FOLYAMATOS MINŐSÉG ELLENŐRZÉS
A Label Label játékok CE minősítéssel rendelkeznek és megfelelnek az európai játékbiztonsági előírásoknak.

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt játékok.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek.

A Label Label belga fa játékok azért lopták be magukat olyan gyorsan a szülők és a gyerkőcök szívébe, mert hosszú évekig meg tudják őrizni prémium minőségüket, így garantáltan sok évig tudnak velük játszani a gyerekek. Letisztult, visszafogott, pasztell színvilága azonnal felkelti a gyerekek figyelmét. Több szinten fejleszti gyermekeink fejlődését, mely által valódi játék a tanulás. A gyártó kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a termékeik előállítása során óvja környezetünket, ezzel is gondolva a jövő generációira.

További információk

Tömeg7 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!