Barion Pixel

Fa játékvonat – Label Label – rózsaszín

9 990 Ft

Zakatol a vonat! Gőzöl már a vonatkürt…Sihuhúú-sihuhúú!

A Label Label rózsaszín fa játékvonat különböző méretű és formájú építőelemekkel fejleszti a kicsik finommotoros készségeit, a képzelőerőjük és kellemes időtöltést nyújt számukra. Könnyen részeire szedhető és felépíthető, a különböző építőkockák magukban is remek időtöltést nyújtanak, ezen kívül a vagonok lecsatolhatók egymásról. Játék közben gyermeked megismerkedhet a különféle formákkal, színekkel.

Elfogyott

Leírás

Kitűnő módon tudja a Label Label rózsaszín fa játékvonat ösztönözni gyermekeinket a mozgásra, hiszen addig, amíg ismerkedik a kúszással vagy a mászással érdekes játék lehet, ami után szívesen utána indulna, hisz hatalmas kíváncsiság van ebben az időszakban bennük. Ezen kívül, ha már szépen ül és jár csemeténk, akkor kiváló kocka építő játék, melyet bárhova elhúzhat a lakáson belül.

Kapható más színekben is: kék
Kor: 18 hónapos kortól
Méret: 40,8cm x 12cm x 8cm
Anyaga: fa
CE minősítésű

A Label Label rózsaszín fa játékvonat fejleszti a kicsik finommotoros készségeit, a képzelőerőjük és kellemes időtöltést nyújt számukra. Könnyen részeire szedhető és felépíthető, a különböző építőkockák magukban is remek időtöltést nyújtanak, ezen kívül a vagonok lecsatolhatók egymásról. Játék közben gyermeked megismerkedhet a különféle formákkal, színekkel.

Tipp: Label Label 50 db-os építőkockákkal kombinálva akár hidat vagy állomást is tudtok építeni a vonatnak. Kreativitásotoknak semmi se szabjon határt, adjatok terek ötleteiteknek és valósítsátok meg könnyedén.

FOLYAMATOS MINŐSÉG ELLENŐRZÉS
A Label Label játékok CE minősítéssel rendelkeznek és megfelelnek az európai játékbiztonsági előírásoknak.

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt játékok.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek.

A Label Label belga fa játékok azért lopták be magukat olyan gyorsan a szülők és a gyerkőcök szívébe, mert hosszú évekig meg tudják őrizni prémium minőségüket, így garantáltan sok évig tudnak velük játszani a gyerekek. Letisztult, visszafogott, pasztell színvilága azonnal felkelti a gyerekek figyelmét. Több szinten fejleszti gyermekeink fejlődését, mely által valódi játék a tanulás. A gyártó kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a termékeik előállítása során óvja környezetünket, ezzel is gondolva a jövő generációira.

További információk

Tömeg1 4 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!