Barion Pixel

Fa toronyépítő – Label Label – rózsaszín

6 500 Ft

Ez a játék elsősorban a gyerekek szem-kéz koordinációját fejleszti, hiszen miközben a gyerkőc megpróbálja a montessori Label Label rózsaszín toronyépítő különböző méretű elemeit felhelyezni egymásra, az közben imbolyogva dülöngél domború talpán. Ezen kívül stílusos eleme lehet gyermekünk szobájának, ha éppen nem azzal játszik.

1 készleten

Leírás

Minél többször próbálkozik a gyerkőc a Label Label rózsaszín toronyépítő felépítésével, annál gyorsabban fogja megtanulni a játék fortélyait és így több szeretettel teli ujjongást fog tőletek kapni, ha sikerül neki megoldani a kirakóst. Mi szülők, büszke szemekkel nézzük ilyenkor villámgyors fejlődésük. Türelmetlenség előfordulhat játék közben, ezért mindig bíztassuk gyermekünket arra, hogy próbálja újra, mely révén taníthatjuk meg őket arra, hogy türelmesek és kitartóak legyenek.

Kapható más színekben is: sárga, kék
Kor: 1 éves kortól
Méret: 11 cm x 11cm x 16,5cm
Anyaga: fa
CE minősítésű

Ez a játék elsősorban a gyerekek szem-kéz koordinációját fejleszti, hiszen miközben a gyerkőc megpróbálja a montessori Label Label rózsaszín toronyépítő különböző méretű elemeit felhelyezni egymásra és a rúdra helyezni őket, az közben imbolyogva dülöngél domború talpán, ezzel nagy kihívás elé állítva a pici gyerekeket. Ezen kívül stílusos eleme lehet gyermekünk szobájának, ha éppen nem azzal játszik.

FOLYAMATOS MINŐSÉG ELLENŐRZÉS
A Label Label játékok CE minősítéssel rendelkeznek és megfelelnek az európai játékbiztonsági előírásoknak.

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt játékok.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek.

A Label Label belga fa játékok azért lopták be magukat olyan gyorsan a szülők és a gyerkőcök szívébe, mert hosszú évekig meg tudják őrizni prémium minőségüket, így garantáltan sok évig tudnak velük játszani a gyerekek. Letisztult, visszafogott, pasztell színvilága azonnal felkelti a gyerekek figyelmét. Több szinten fejleszti gyermekeink fejlődését, mely által valódi játék a tanulás. A gyártó kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a termékeik előállítása során óvja környezetünket, ezzel is gondolva a jövő generációira.

További információk

Tömeg0 8 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!