Barion Pixel

Fejlesztő játék – Számos – Numerix – Djeco

6 960 Ft

A Djeco Fejlesztő játék – Számos – Numerix játék, kiváló választás arra az esetre, ha gyermekednek játékos módon szeretnéd megtanítani a számokat és a helyes számolást mindezt köszben úgy, hogy a kézügyességét is fejleszted.

Hányas számot látsz a narancssárga színű cikkejben?

Ezzel a játékkal 4 éves gyerekek is ügyesen és előszeretettel játszanak. A dobozban találtok  30 db különböző kártyát és 5 db csipeszt a feladatok megoldásához. Gyermekednek a csipeszek segítségével meg kell jelölnie minden olyan cikkejt, amelyiken ugyan annyi pötty, ujj, tárgy vagy szám van, mint a színes mezőben lévő szám vagy tárgyak. A kártyák egyik felén a feladatot látjátok, míg ha megfordítjátok akkor a megoldásokat.

1 készleten

Cikkszám DJ08349 Kategória Címkék , , , , , , ,

Leírás

A Djeco Fejlesztő játék – Számos – Numerix játék, kiváló választás arra az esetre, ha gyermekednek játékos módon szeretnéd megtanítani a számokat és a helyes számolást mindezt közben úgy, hogy a kézügyességét is fejleszted.

Hányas számot látsz a narancssárga színű cikkejben?

Ezzel a játékkal 4 éves gyerekek is ügyesen és előszeretettel játszanak. A dobozban találtok  30 db különböző kártyát és 5 db csipeszt a feladatok megoldásához. Gyermekednek a csipeszek segítségével meg kell jelölnie minden olyan cikkejt, amelyiken ugyan annyi pötty, ujj, tárgy vagy szám van, mint a színes mezőben lévő szám vagy tárgyak. A kártyák egyik felén a feladatot látjátok, míg ha megfordítjátok akkor a megoldásokat. Természetesen játék közben gyermeked kézügyessége is fejlődik, hiszen a csipeszeket nem könnyű összenyomni és a helyes helyre illeszteni.

A Djeco Fejlesztő játék – Számos – Numerix minden felfedező lelkű gyermek hűséges társa lesz a kezdeti felfedezésekben. Ez a játék a kicsiket mind fejlesztő, mind szórakoztató játékra invitálja.

Kor: 4 éves kortól – 8 éves korig
Méret: 21,5 cm x 21,5 cm x 3,5 cm
Anyag: fa és karton

A játékszabályt ITT találod!

 

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt játékok.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!