Barion Pixel

Fejlesztő játék – Viszonyítás – Topologix – Djeco

7 390 Ft

Hol bújkál a kisegér? A vödörben!

A Djeco Fejlesztő játék – Viszonyítás – Topologix játék, kiváló választás arra az esetre, ha gyermekednek játékos módon szeretnéd megtanítani a helymeghatározásra vonatkozó fogalmakat pl. rajta, benne, alatta, előtte stb. Ezzel a játékkal már a 3 éves gyerekek is ügyesen és előszeretettel játszanak. A dobozban találtok 1 db fa táblát, hozzá tartozó 20 db különböző képes kártyát és 5 db fa zsetont. A különböző kártyákon egészen a könnyű feladatoktól haladva találtok már egyre nehezebb képeket is. Gyermeked feladata, hogy megmondja az egyes állatok pozícióját a kép alapján, figyelembe véve a különböző elemeket a képen. Kiváló választás, ha szeretnéd gyermekednek logikai gondolkodását és megoldóképességeit fejleszteni.

1 készleten

Cikkszám DJ083454 Kategória Címkék , , , , , ,

Leírás

A Djeco Fejlesztő játék – Viszonyítás – Topologix játék, kiváló választás arra az esetre, ha gyermekednek játékos módon szeretnéd megtanítani a helymeghatározásra vonatkozó fogalmakat pl. rajta, benne, alatta, előtte stb.

Hol bújkál a kisegér? A vödörben!

Ezzel a játékkal már a 3 éves gyerekek is ügyesen és előszeretettel játszanak. A dobozban találtok 1 db fa táblát, hozzá tartozó 20 db különböző képes kártyát és 5 db fa zsetont. A különböző kártyákon egészen a könnyű feladatoktól haladva találtok már egyre nehezebb képeket is. Gyermeked feladata, hogy megmondja az egyes állatok pozícióját a kép alapján, figyelembe véve a különböző elemeket a képen. Az állatok zsetonjait helyes helyre kell tennie a táblában. Kiváló választás, ha szeretnéd gyermekednek logikai gondolkodását és megoldóképességeit fejleszteni.

A Djeco Fejlesztő játék – Viszonyítás – Topologix minden felfedező lelkű gyermek hűséges társa lesz a kezdeti felfedezésekben. Ez a játék a kicsiket mind fejlesztő, mind szórakoztató játékra invitálja.

Kor: 3 éves kortól – 6 éves korig
Méret: 21,5 cm x 21,5 cm x 3 cm
Anyag: fa és karton

A játékszabályt ITT találod!

 

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt játékok.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!