Barion Pixel
Akció!

Felnőtt Egyensúly Palló + Edzésvideó Csomag – Egyszarvú

47 593 Ft

Te is egy olyan mozgásformát keresel vagy egy olyan eszközt, melyet kortól függetlenül a család bármely tagja szabadon tudna használni vagy akár több eszközt is ki tudna magában váltani? Akkor van egy jó hírünk.. MEGTALÁLTAD!
A felnőtt Egyszarvú KateHaa egyensúly palló és edzésvideó csomag valóban széles skálán mozgó gyakorlatsorokat rejt magában, mellyel Te edzhetsz, majd gyermeked játszhat. Ám ez nem minden! Különleges csomagajánlatunk keretén belül a felnőtt méretű egyensúly pallónkhoz, most 2 x 10 perc hoszzú ingyenes edzésvideót is kapsz, hogy biztosan ki tud használni a termék minden adottságát. Eddz együtt Góg Anikóval, aki kifejezetten a KateHaa pallóhoz állított össze olyan edzésvideókat, mellyekkel az egész testedet jó erőnlétben tudod hozni.

Fontos: A videók magukban nem vásárolhatók meg, kizárólag palló vásárlás esetén tölthetők le egy külön linkről.

Jó edzést Neked és jó játékot gyermekednek!

1 készleten

Cikkszám KH-FBB-U Kategória Címkék , ,

Leírás

Kapható más színben is: szivárvány, versenypálya, zongora, óceán, natúr, színes csíkos
Kor: 2 éves kortól 99 éves korig
Méret: 106,5 cm x 33 cm x 22 cm x 2 cm (5,4 kg)
Teherbírás: 200 kg
Anyaga: balti nyír
CE minősítésű

Fontos megemlíteni, hogy a felnőtt egyensúly palló simára csiszolt és kezelt felülete csúszhat, mezitláb végezd a gyakorlatokat és jóga szőnyeg a palló alá javasolt!

Egyszarvú felnőtt KateHaa egyensúly palló könnyű súlya és kialakítása révén nem csak egy eszközként tud kiváltani sok másikat, melyeket a felnőttek otthoni edzéshez használnak, hanem kortól függetlenül akár gyermekeink is játszhatnak, tornázhatnak a termékkel. Kihasználva a termék billegését és instabilitását testünkkel egyensúlyozva számos izomcsoportot tudunk a pallóval átmozgatni és szinte végtelen számú gyakorlatot tudunk elvégezni rajta. Edzésvideó csomagnak köszönhetően edzés közben fejlődik a testtudat és a koncentrációs képesség. Segíti a szem-kéz-láb koordináció összehangolását, erősíti az izomzatot és javítja a tájékozódási képességet.

Te is egy olyan mozgásformát keresel vagy egy olyan eszközt, melyet kortól függetlenül a család bármely tagja szabadon tudna használni vagy akár több eszközt is ki tudna magában váltani? Akkor van egy jó hírünk.. MEGTALÁLTAD!
A felnőtt méretű Egyszarvú KateHaa egyensúly palló és edzésvideó csomag valóban széles skálán mozgó gyakorlatsorokat rejt magában, mellyel Te edzhetsz, majd gyermeked játszhat. Ám ez nem minden! Különleges csomagajánlatunk keretén belül a felnőtt méretű egyensúly pallónkhoz, most 2 x 10 perc hosszú ingyenes edzésvideót is kapsz, hogy biztosan ki tud használni a termék minden adottságát. Eddz együtt Góg Anikóval, aki kifejezetten a KateHaa pallóhoz állított össze olyan edzésvideókat, mellyekkel az egész testedet jó erőnlétben tudod hozni.

BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A KateHaa csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezelt, mely környezetre és egészségre nem káros. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

SZERETETTEL TERVEZVE

Egyedileg, kézzel készített termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő tulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó eszközük lehessenek. Precízen lekerekített élei és biztosan szálkamentes felülete révén kiemelkedő minőségű termékről beszélünk.

A KateHaa fa koordinációs egyensúly pallók azért lopták be magukat olyan gyorsan sok szülő és a gyerkőc szívébe, mert hosszú évekig meg tudják őrizni prémium minőségüket, így garantáltan sok évig tudnak velük edzeni a szülők és játszani a gyerekek. Igazán sokoldalú fejlesztő termék, mely egyszerre mozgatja a fantáziát és a nyújt újfajta mozgásélményt. Természetes, letisztult, visszafogott, pasztell és élénk színvilága azonnal felkelti a figyelmet. A gyártó kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a termékeik előállítása során óvja környezetünket, ezzel is gondolva a jövő generációira.

További KateHaa termékekért nézd meg KateHaa katalógusunk!

SZÁLLÍTÁS

Ívelt dobozba csomagolva. Összeszerelést nem igényel. Edzésvideókat vásárlást követően egy linkről tudod majd letölteni.

Fontos: A vásárlást követően megküldött link csak 5 napig érhető el. Töltsd le Te is időben az ajándék videókat!

További információk

Tömeg5 5 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!