Barion Pixel

Felnőtt Egyensúly Palló + Edzésvideó Csomag – Színes csíkos

67 990 Ft

Te is egy olyan mozgásformát keresel vagy egy olyan eszközt, melyet kortól függetlenül a család bármely tagja szabadon tudna használni vagy akár több eszközt is ki tudna magában váltani? Akkor van egy jó hírünk.. MEGTALÁLTAD!
A felnőtt Színes csíkos KateHaa egyensúly palló és edzésvideó csomag valóban széles skálán mozgó gyakorlatsorokat rejt magában, mellyel Te edzhetsz, majd gyermeked játszhat. Ám ez nem minden! Különleges csomagajánlatunk keretén belül a felnőtt méretű egyensúly pallónkhoz, most 2 x 10 perc hoszzú ingyenes edzésvideót is kapsz, hogy biztosan ki tud használni a termék minden adottságát. Eddz együtt Góg Anikóval, aki kifejezetten a KateHaa pallóhoz állított össze olyan edzésvideókat, mellyekkel az egész testedet jó erőnlétben tudod hozni.

Fontos: A videók magukban nem vásárolhatók meg, kizárólag palló vásárlás esetén tölthetők le egy külön linkről.

Jó edzést Neked és jó játékot gyermekednek!

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám KH-FBB-CA Kategória Címkék , ,

Leírás

Kapható más színben is: szivárvány, versenypálya, zongora, óceán, egyszarvú, natúr
Kor: 2 éves kortól 99 éves korig
Méret: 106,5 cm x 33 cm x 22 cm x 2 cm (5,4 kg)
Teherbírás: 200 kg
Anyaga: balti nyír
CE minősítésű

Fontos megemlíteni, hogy a felnőtt egyensúly palló simára csiszolt és kezelt felülete csúszhat, mezitláb végezd a gyakorlatokat és jóga szőnyeg a palló alá javasolt!

Színes csíkos felnőtt KateHaa egyensúly palló könnyű súlya és kialakítása révén nem csak egy eszközként tud kiváltani sok másikat, melyeket a felnőttek otthoni edzéshez használnak, hanem kortól függetlenül akár gyermekeink is játszhatnak, tornázhatnak a termékkel. Kihasználva a termék billegését és instabilitását testünkkel egyensúlyozva számos izomcsoportot tudunk a pallóval átmozgatni és szinte végtelen számú gyakorlatot tudunk elvégezni rajta. Edzésvideó csomagnak köszönhetően edzés közben fejlődik a testtudat és a koncentrációs képesség. Segíti a szem-kéz-láb koordináció összehangolását, erősíti az izomzatot és javítja a tájékozódási képességet.

Te is egy olyan mozgásformát keresel vagy egy olyan eszközt, melyet kortól függetlenül a család bármely tagja szabadon tudna használni vagy akár több eszközt is ki tudna magában váltani? Akkor van egy jó hírünk.. MEGTALÁLTAD!
A felnőtt méretű Színes csíkos KateHaa egyensúly palló és edzésvideó csomag valóban széles skálán mozgó gyakorlatsorokat rejt magában, mellyel Te edzhetsz, majd gyermeked játszhat. Ám ez nem minden! Különleges csomagajánlatunk keretén belül a felnőtt méretű egyensúly pallónkhoz, most 2 x 10 perc hosszú ingyenes edzésvideót is kapsz, hogy biztosan ki tud használni a termék minden adottságát. Eddz együtt Góg Anikóval, aki kifejezetten a KateHaa pallóhoz állított össze olyan edzésvideókat, mellyekkel az egész testedet jó erőnlétben tudod hozni.

BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A KateHaa csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezelt, mely környezetre és egészségre nem káros. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

SZERETETTEL TERVEZVE

Egyedileg, kézzel készített termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő tulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó eszközük lehessenek. Precízen lekerekített élei és biztosan szálkamentes felülete révén kiemelkedő minőségű termékről beszélünk.

A KateHaa fa koordinációs egyensúly pallók azért lopták be magukat olyan gyorsan sok szülő és a gyerkőc szívébe, mert hosszú évekig meg tudják őrizni prémium minőségüket, így garantáltan sok évig tudnak velük edzeni a szülők és játszani a gyerekek. Igazán sokoldalú fejlesztő termék, mely egyszerre mozgatja a fantáziát és a nyújt újfajta mozgásélményt. Természetes, letisztult, visszafogott, pasztell és élénk színvilága azonnal felkelti a figyelmet. A gyártó kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a termékeik előállítása során óvja környezetünket, ezzel is gondolva a jövő generációira.

További KateHaa termékekért nézd meg KateHaa katalógusunk!

SZÁLLÍTÁS

Ívelt dobozba csomagolva. Összeszerelést nem igényel. Edzésvideókat vásárlást követően egy linkről tudod majd letölteni.

Fontos: A vásárlást követően megküldött link csak 5 napig érhető el. Töltsd le Te is időben az ajándék videókat!

További információk

Tömeg5 5 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!