Barion Pixel

Formaillesztő – Bébiállatkák – Baby Animali – Djeco

5 820 Ft

Ismerkedjen meg gyermeked a Djeco Formaillesztő – Bébiállatkák játékkal, amit külön 1 éves kort betöltött gyereknek tervezett a gyártó. A termék különböző méretű, formájú állatokat rejt, ahol is a gyerkőcnek ügyesen a helyükre kell illeszteni a különböző állatokat.

1 készleten

Leírás

Ismerkedjen meg gyermeked a Djeco Formaillesztő – Bébiállatkák játékkal, amit külön 1 éves kort betöltött gyereknek tervezett a gyártó. A termék különböző méretű, formájú állatokat rejt, ahol is a gyerkőcnek ügyesen a helyükre kell illeszteni a különböző állatokat. Egy-egy sikeres megoldás után gyakoroljátok az állatok hangját vagy mozdulatait. Az elemek külön akár egymásra is rakhatók, ezzel is a szem-kéz koordinációs mozgást fejlesztve.

A Djeco Formaillesztő – Bébiállatkák minden felfedező lelkű baba hűséges társa lesz a kezdeti felfedezésekben. Ez a játék a kicsiket mind fejlesztő, mind szórakoztató játékra invitálja.

Kor: 12 hónapos kortól
Méret: 22,6 cm x 22,6 cm x 2,5 cm
Anyag: fa

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt játékok.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!