Barion Pixel

Formaillesztő – Mini-logika – AnimaBasic – Djeco

4 360 Ft

A tapintás az egyik legfontosabb érzékszervünk. Ráadásul a kisebb-nagyobb elemek, formák felismerése is elengedhetetlen. Erre a célra tökéletes választás a Djeco Formaillesztő – Mini-logika játék, mellyel már 1,5 éves gyerekek ügyesen és előszeretettel játszanak. Ezzel a játékkal gyermeked könnyen megtanulj az állatok nevét, a különböző formákat, illetve méreteket. Ráadásul akár az emlékező képességeteket is fejleszthetitek, ha feltesztek egy egyszerű kérdést: Milyen állat rejtőzik a malac alatt? És az milyen forma? A játék fejleszti a szem-kéz koordinációs mozgást és érzékelést, illetve az emlékezző képességet.

Elfogyott

Leírás

A tapintás az egyik legfontosabb érzékszervünk. Ráadásul a kisebb-nagyobb elemek, formák felismerése is elengedhetetlen. Erre a célra tökéletes választás a Djeco Formaillesztő – Mini-logika játék, mellyel már 1,5 éves gyerekek ügyesen és előszeretettel játszanak. Ezzel a játékkal gyermeked könnyen megtanulj az állatok nevét, a különböző formákat, illetve méreteket. Ráadásul akár az emlékező képességeteket is fejleszthetitek, ha feltesztek egy egyszerű kérdést: Milyen állat rejtőzik a malac alatt? vagy Milyen formájú a teknős? A játék fejleszti a szem-kéz koordinációs mozgást és érzékelést, illetve az emlékezző képességet.

A Djeco Formaillesztő – Mini-logika minden felfedező lelkű baba hűséges társa lesz a kezdeti felfedezésekben. Ez a játék a kicsiket mind fejlesztő, mind szórakoztató játékra invitálja.

Kor: 1,5 éves kortól
Méret: 22,5 cm x 9,5 cm x 3 cm
Anyag: fa

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt játékok.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!