Barion Pixel

Játékház Szett – KateHaa – Natúr

30 990 Ft326 590 Ft

Legyen akár jó vagy rossz idő kint, mindig szuper energialevezető játék tud lenni egy beltéri játékház, lépcső vagy csúszda. A natúr színű KateHaa Játékház Szettek gyermekeink energia levezetésére és mozgáskoordinációs fejlesztésükre lettek tökéletesítve és fejlesztve a piacon elérhető legmagasabb minőségű alapanyagokból és legmagasabb biztonsági tanúsítványoknak megfelelve, mely házakat a gyerekek szeretnek és a szülők teljesen megbíznak. Használható várként, bunkerként is. Garantáltan sok éven át fogják élvezni a játékház által adott örömöket. Építsék akár újra és újra, a játékház a megújulások révén megunhatatlan játéka lesz minden gyermeknek. Egy hozzáéőített csúszda vagy lépcsővel tudja már csak ennél is jobban fokozni a játékot. Építés közben a kicsik megtanulják előre megtervezni az épületet, hogy miként fogják összeilleszteni a léceket. Ennek révén fejlődik mind a kreatív, mind a technikai gondolkodásuk. Ezen kívül a gyerekek megtanulnak csapatban gondolkodni, együtt dolgozni, megállapodni az elvégzendő tevékenységek sorrendjében.

Leírás

Minden natúr Katehaa Játékház Szett gyártását a gyerekek ihlették, melyek gyártása folyamán a gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. Az “Építs és Játssz” játékház izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játék, mely segíti gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését, ezen kívül biztonságos módon felszabadítja a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa Játékház lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

Kor: 2 éves kortól kb. 12 éves korig
Szett tartalma: 61 db elemből áll, melyeket szabadon építhettek össze
Méret:
Lépcső: 55cm x 92cm (7kg)
Csúszda: 116cm x 40cm (7kg)
Terhelhetőség:
200kg
Anyaga: fa
Használat: Natúr Katehaa Játékház Szett elsősorban beltéri használatra lett tervezve, de óvatos használat mellett kültéren is használható
CE tanúsítvánnyal rendelkezik

BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A KateHaa csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezelt, mely környezetre és egészségre nem káros. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

KIALAKÍTÁS

Az Építs & Játssz Játékház szett egy egyedülálló játéktér, amelyet a gyerekek kedvük szerint módosíthatnak és építhetnek át. Mindezeknek csak a fantáziájuk és a képzeletük szabhat határt. A játékház szerkezetének átalakítása amellett, hogy nagyon szórakoztató játék, végtelen ötletet is rejt magában, hiszen kialakítható lépcső, alagút vagy akár torony is. Bármilyen elképzelt szerepjáték közben a gyerekek felmászhatnak a falakon és lépcsőkön, majd könnyedén lecsúszhatnak a csúszdán. Garantáltan sok éven át fogják élvezni a játékház által adott örömöket. Építsék akár újra és újra, a játékház a megújulások révén megunhatatlan játéka lesz minden gyermeknek. Egyszerű, mégis elegáns stílusa és a részletekbe fektetett odafigyelés és kidolgozottság révén válik tökéletes játékká. Építés közben a kicsik megtanulják előre megtervezni az épületet, hogy miként fogják összeilleszteni a léceket. Ennek révén fejlődik mind a kreatív, mind a technikai gondolkodásuk. Ezen kívül a gyerekek megtanulnak csapatban gondolkodni, együtt dolgozni, megállapodni az elvégzendő tevékenységek sorrendjében. Minden léc, elem simára csiszolt és lekerekített.

További KateHaa termékekért nézd meg KateHaa katalógusunk!

SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, 2 dobozban, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

További információk

Tömeg60 kg
Játékház

Ház, Ház nélkül

Kiegészítő

Csúszdával, Kiegészítő nélkül, Lépcsővel, Mindkettővel

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!