Barion Pixel
Akció!

Kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépő – Family – Fehér-Rózsaszín

59 990 Ft

Fedezd fel a Montessori Fehér-Rózsaszín Family Kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépőt. Gyártását a gyerkőcök kiaknázhatatlan kíváncsisága és gyors fejlődése ihlette, mely által kiváló kellék gyermekeink részére a közös főzéshez, étkezéshez kézműveskedéshez, tanuláshoz vagy bármilyen játékhoz. Hamar a gyerekek kedvenc kiegészítőjévé és a mindennapi teendők elengedhetetlen kellékévé fog válni, hiszen segíti a kicsiket az addig számukra elérhetetlen helyek elérését és meghódítását, mindezt biztonságos keretek között. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet.

1 készleten

Leírás

Hogyan segíti, támogatja a tanulást a fellépő? Alakíts át asztallá és székké, ülj gyermeked mellé és olvassatok, fessetek vagy ragasszatok. Garantáltan vidáman fog telni a közösen eltöltött idő.

Hogyan segít, támogat a főzés ideje alatt a fellépő? Alakítsátok vissza fellépőnek, engedd meg gyermekednek, hogy felmásszon rá majd segítséged lehessen a vacsora készítésben. Hús panírozás, főtt tojás pucolás, mézeskalács szaggatás…, mind mind egyszerűbben elvégezhető egy kisgyerek számára, ha a Fehér-Rózsaszín Family Kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépőn állhat.

Kapható más színekben is: lakkozott natúr, rózsaszín, fekete, kék, szürke, fehér, fehér-szürke, kék-szürke, khaki, okker sárga
Kor: 18 hónapos kortól
Anyag: 15 mm vastag balti nyírfa
Terhelhetőség: 60 kg
Méret: 90 cm x 38 cm x 40 cm (10 kg)
Az alsó lépcsőfok 24 cm magasan van a padlótól, míg a felső lépcsőfok 45 cm-re

FONTOS! Szülői felügyelet mellett használandó!


KIALAKÍTÁS

Kialakítását tekintve a gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy fellépő stabil lábakon álljon és szerkezete veszélytelen legyen a gyerekek részére, melyen biztonságosan tudnak tevékenykedni. Több funkciós megoldásai révén a gyerekek akár tanuláshoz, akár konyhai segédkezésben is használhatják mellettünk. A fellépő két oldalán a lépcsőfokoknál kapaszkodók is kerültek kialakításra, ezzel is megkönnyítve, hogy a gyerekek fel- és lemászhassanak rajta. A termék két oldalán ezen kívül záró reteszek is találhatók, így fellépő funkcióban a reteszeket beakasztva biztosan nem fog szétnyílni a szerkezet. Ezeket a reteszeket kell kinyitni ahhoz, ha szeretnétek ledönteni az oldalát, hogy asztalként és székként használhassátok tovább. Ezen kívül a gyerekek háta mögött keresztben áthaladó biztonsági rúd megakadályozza, hogy leeshessenek a fellépőről. Könnyen tisztítható. Minden elem precíz kidolgozás révén, nagy odafigyeléssel vannak kialakítva, kivágva, lekerekítve, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz és biztosan szálkamentesek legyenek.

A Fehér-Rózsaszín Kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépő gyorsan és könnyen összeszerelhető, de ha mégis kérdésed volna, csak nézd meg a termék összeszerelési útmutatóját: https://www.youtube.com/watch?v=k8N8xbqN06Y


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A Family csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Az elemek prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezeltek, melyek környezetre és egészségre nem károsak. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.


SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

 

További információk

Tömeg10 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!