Kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépő – Family – Lakkozott natúr

74 690 Ft

Fedezd fel a Montessori Lakkozott natúr Family Kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépőt. Gyártását a gyerkőcök kiaknázhatatlan kíváncsisága és gyors fejlődése ihlette, mely által kiváló kellék gyermekeink részére a közös főzéshez, étkezéshez kézműveskedéshez, tanuláshoz vagy bármilyen játékhoz. Hamar a gyerekek kedvenc kiegészítőjévé és a mindennapi teendők elengedhetetlen kellékévé fog válni, hiszen segíti a kicsiket az addig számukra elérhetetlen helyek elérését és meghódítását, mindezt biztonságos keretek között. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet.

2 készleten

Hogyan segíti, támogatja a tanulást a fellépő? Alakíts át asztallá és székké, ülj gyermeked mellé és olvassatok, fessetek vagy ragasszatok. Garantáltan vidáman fog telni a közösen eltöltött idő.

Hogyan segít, támogat a főzés ideje alatt a fellépő? Alakítsátok vissza fellépőnek, engedd meg gyermekednek, hogy felmásszon rá majd segítséged lehessen a vacsora készítésben. Hús panírozás, főtt tojás pucolás, mézeskalács szaggatás…, mind mind egyszerűbben elvégezhető egy kisgyerek számára, ha a Lakkozott natúr Family Kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépőn állhat.

Kapható más színekben is: fehér, rózsaszín, fekete, kék, szürke, szürke, fehér-rózsaszín, fehér-szürke, kék-szürke
Kor: 18 hónapos kortól
Anyag: 15 mm vastag balti nyírfa
Terhelhetőség: 60 kg
Méret: 90 cm x 38 cm x 40 cm (10 kg)
Az alsó lépcsőfok 24 cm magasan van a padlótól, míg a felső lépcsőfok 45 cm-re

FONTOS! Szülői felügyelet mellett használandó!


KIALAKÍTÁS

Kialakítását tekintve a gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy fellépő stabil lábakon álljon és szerkezete veszélytelen legyen a gyerekek részére, melyen biztonságosan tudnak tevékenykedni. Több funkciós megoldásai révén a gyerekek akár tanuláshoz, akár konyhai segédkezésben is használhatják mellettünk. A fellépő két oldalán a lépcsőfokoknál kapaszkodók is kerültek kialakításra, ezzel is megkönnyítve, hogy a gyerekek fel- és lemászhassanak rajta. A termék két oldalán ezen kívül záró reteszek is találhatók, így fellépő funkcióban a reteszeket beakasztva biztosan nem fog szétnyílni a szerkezet. Ezeket a reteszeket kell kinyitni ahhoz, ha szeretnétek ledönteni az oldalát, hogy asztalként és székként használhassátok tovább. Ezen kívül a gyerekek háta mögött keresztben áthaladó biztonsági rúd megakadályozza, hogy leeshessenek a fellépőről. Könnyen tisztítható. Minden elem precíz kidolgozás révén, nagy odafigyeléssel vannak kialakítva, kivágva, lekerekítve, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz és biztosan szálkamentesek legyenek.

A Lakkozott natúr Kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépő gyorsan és könnyen összeszerelhető, de ha mégis kérdésed volna, csak nézd meg a termék összeszerelési útmutatóját: https://www.youtube.com/watch?v=k8N8xbqN06Y


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A Family csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Az elemek prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezeltek, melyek környezetre és egészségre nem károsak. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.


SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

Tömeg10 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kiskocsi asztallá alakítható konyhai fellépő – Family – Lakkozott natúr” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük