Barion Pixel

Lambda 3 fa etetőszék – Childhome – Antracit

83 990 Ft

Te és gyermeked évekig élvezni fogjátok a Childhome Lambda 3 fa etetőszéket antracit színben. Már 6 hónapos kortól használhatod. Az ülés és a lábtartó magassága könnyen állítható csavarok nélkül. Az etetőtálca lehajtható, és egy levehető műanyag tálcafedél is tartozik hozzá. Az 5 pontos biztonsági öv garantálja gyermeked biztonságát. A biztonsági öv levehető, így az etetőszék kisebb gyermekek számára etetőszékként, nagyobb gyermekek számára pedig normál székként használható. A Lambda 3 etetőszékként 15 kg-ig, normál székként pedig akár 85 kg-ig is használható! A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos környezetet.

1 készleten

Leírás

Olyan etetőszéket keresel, ami együtt nő gyermekeddel, kiszolgálja már babaként és akár a középiskola végéig is jó, ráadásul felnőtteknek is ideális? Akkor a legjobb helyen jársz! Az etetőszék által nő a gyerekek önállósága, önbizalma és függetlensége, hiszen a termék használatával már egyedül is meg fognak tudni csinálni dolgokat. Az Antracit Childhome Lambda 3 fa etetőszék sok éven át tud támaszt nyújtani a gyerekeknek, mivel az ő növekedésükhöz megfelelően lehet a magasságát állítani, a széket átalakítani.

 

Kapható más színekben is: fehér, fekete, sötétszürke, natúr
Kor: 6 hónapos kortól
Anyag: Bükkfa
Terhelhetőség: Etetőszékként 15 kg-ig, normál székként 85 kg-ig
Méret:  51 x 49 x 85 cm
Etetőtálca méretei: szélesség: 50 cm, mélység: 26 cm
Etetőtálca magassága a talajtól: 73 cm
Ülőfelület méretei: szélesség: 43 cm, mélység: 23 cm
Ülésmagasság: 57 cm, 53 cm vagy 49 cm
Lábtartó méretei: szélesség: 43 cm, mélység: 26 cm
Lábtámasz magassága: 42 cm, 38 cm vagy 34 cm
Fedett talajfelület: 49 cm x 45 cm
Max. ülésmagasság: 57 cm – min. ülésmagasság: 49 cm
Max. lábtartó magassága: 42 cm – min. lábtartó magassága: 26 cm

 

FONTOS! Szülői felügyelet mellett használandó!

Használati utasítás: Tisztítsd meg nedves törlőruhával és azonnal szárítsd meg!


KIALAKÍTÁS

Kialakítását tekintve a gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az etetőszék stabil lábakon álljon és szerkezete veszélytelen legyen a gyerekek részére, melyen biztonságosan tudnak használni hosszú éveken át. Te és gyermeked évekig élvezni fogjátok a Childhome Lambda 3 fa etetőszék előnyeit antracit színben. Már 6 hónapos kortól használhatjátok gyermekeddel, de még a felnőtteknek is ideális. Az ülés és a lábtartó magassága könnyen állítható csavarok nélkül. Az etetőtálca egy könnyű mozdulattal le- és felhajtható, ráadásul egy levehető műanyag tálcafedél is tartozik hozzá. Az 5 pontos biztonsági öv garantálja gyermeked biztonságát. A biztonsági öv levehető, így az etetőszék kisebb gyermekek számára etetőszékként, nagyobb gyermekek számára pedig normál székként használható. A Lambda 3 etetőszékként 15 kg-ig, normál székként pedig akár 85 kg-ig is használható! A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos környezetet. Könnyen tisztítható. A különböző elemek precíz kidolgozás révén, nagy odafigyeléssel vannak kialakítva, kivágva, lekerekítve, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz és biztosan szálkamentesek legyenek.


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A Childhome csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Az elemek prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezeltek, melyek környezetre és egészségre nem károsak.


SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

További információk

Tömeg10 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!