Barion Pixel
Akció!

Macis összecsukható konyhai fellépő – Family – Okker sárga

57 990 Ft

Fedezd fel a gyerekeknek tervezett Okker sárga Family Macis összecsukható konyhai fellépőt, mely praktikus, összecsukható, de egyben biztonságos és könnyen hordozható is. Gyártását a gyerkőcök kiaknázhatatlan kíváncsisága és gyors fejlődése ihlette, mely által kiváló kellék gyermekeink részére a közös főzéshez, magasabb tárgyak eléréséhez vagy fürdőszobai mosakodáshoz. Hamar a gyerekek kedvenc kiegészítőjévé és a mindennapi teendők elengedhetetlen kellékévé fog válni, hiszen segíti a kicsiket az addig számukra elérhetetlen helyek elérését és meghódítását, mindezt biztonságos keretek között. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet.

Elfogyott

Leírás

A fellépő által nő a gyerekek önállósága, önbizalma és függetlensége, hiszen a termék használatával már egyedül is meg fognak tudni csinálni dolgokat. A Okker sárga Family Macis összecsukható konyhai fellépő sok éven át tud támaszt nyújtani a gyerekeknek, mivel a lépcsőfok magassága állítható.

Megfőztetek? Levette gyermeked a polcról, amit szeretett volna? Csak csukjátok össze és támasszátok a szekrény és a fal közé, ezzel is sok helyet megspórolva magatoknak.

Kapható más színekben is: lakkozott natúr, rózsaszín, fekete, kék, szürke, fehér, khaki
Kor: 18 hónapos kortól
Anyag: 15 mm vastag balti nyírfa
Terhelhetőség: 60 kg
Méret:
Nyitott állapotban: 91 cm x 40 cm x 41 cm (7 kg)
Összecsukva: 94 cm x 42 cm x 13 cm
Az alsó lépcsőfok 23 cm magasan van a padlótól, míg a felső lépcsőfok két magasságban állítható – alacsonyan 43 cm, magasabban 53 cm.

FONTOS! Szülői felügyelet mellett használandó!


KIALAKÍTÁS

Kialakítását tekintve a gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy fellépő stabil lábakon álljon és szerkezete veszélytelen legyen a gyerekek részére, melyen biztonságosan tudnak tevékenykedni. Több funkciós megoldásai révén a gyerekek akár feladatuk, játékuk végeztével egy könnyű mozdulattal össze tudják csukni a fellépőt és eldugni egy szekrény mellé. Ezen kívül a gyerekek háta mögött keresztben átfordítható és áthaladó biztonsági rúd megakadályozza, hogy leeshessenek a fellépőről. Könnyen tisztítható. Minden elem precíz kidolgozás révén, nagy odafigyeléssel vannak kialakítva, kivágva, lekerekítve, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz és biztosan szálkamentesek legyenek.

A Okker sárga Macis összecsukható konyhai fellépő gyorsan és könnyen összeszerelhető, de ha mégis kérdésed volna, csak nézd meg a termék összeszerelési útmutatóját: https://www.youtube.com/watch?v=4or07cAzeCE


BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A Family csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Az elemek prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezeltek, melyek környezetre és egészségre nem károsak. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.


SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

További információk

Tömeg7 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!