Barion Pixel
Akció!

Normál Hinta – KateHaa – Színes

56 290 Ft

Legyen akár jó vagy rossz idő kint, mindig szuper energialevezető játék tud lenni egy beltéri hinta, mászóka vagy csúszda. A színes színű KateHaa Normál Hinta gyermekeink energia levezetésére és mozgáskoordinációs fejlesztésükre lettek tökéletesítve és fejlesztve a piacon elérhető legmagasabb minőségű alapanyagokból és lehető legmagasabb biztonsági tanúsítványoknak megfelelve, mely hintákat a gyerekek szeretnek és a szülők teljesen megbíznak. Használható hintaként, hintabölcsőként, bunkerként, oldalára fektetve boltként, csúszda vagy akár mászókaként is. Fordítsátok fejjel lefelé, mint egy boltív és játszatok hegymászós játékot. Egy hozzácsatolt csúszda tudja már csak ennél is jobban fokozni a játékot. Használjátok szabadon úgy, ahogy gyermeked szeretné.

Az ár csak a Normál Hintát tartalmazza, kiegészítőket nem!

4 készleten

Leírás

Minden színes Katehaa Normál Hinta gyártását a gyerekek ihlették, melyek gyártása folyamán a gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. A Waldorf hinták és rámpák izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok, melyek segítik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését, ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa Waldorf hinták lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

Kapható más színekben is: pasztell, natúr
Kapható kiegészítő: csúszda/mászóka rámpa

!!VÁSÁROLD MEG SZETTBEN!!

Kor: Újszülött kortól kb. 7 éves korig
Méret:
Normál hinta: 87cm x 47cm x 49cm (7kg)

Terhelhetőség: 130kg
Anyaga: fa
Használat: Színes Katehaa Normál Hinta elsősorban beltéri használatra lett tervezve, de óvatos használat mellett kültéren is használható
CE tanúsítvánnyal rendelkezik

BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A KateHaa csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezelt, mely környezetre és egészségre nem káros. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

KIALAKÍTÁS

Mindegyik színes KateHaa Normál hinta elegáns és biztonságos kialakítása révén az oldaluk mentén kapaszkodó lehetőséggel és a hinta mindkét végén acél fogantyúkkal van ellátva a biztonságos játék érdekében. A lamellák biztonságos és szilárd felületet biztosítanak, melyek megakadályozzák, hogy gyermekeink lába beszorulhasson. A speciálisan kialakított kapaszkodók megvédik a gyerekek ujjait – hogy véletlenül se kerüljenek összenyomva a hinta alá – hisz játék közben a gyerekek könnyen bele tudnak kapaszkodni, könnyedén kézre áll a folyamatos mozgás közben. A precíz és pontosan kiszámított méreti és alaki kialakításuknak köszönhetően a hinták könnyedén gördülnek minden felületen, ezen kívül hintázás közben a gyerekek nem tudnak felborulni velük, ám játék közben a szülői jelenlét javallott.

Mindegyik rámpa kiemelkedő körültekintéssel lett készítve a hintákhoz, hozzájuk megegyező méretben és színben. A rámpák azért különlegesek, mert egyik oldaluk csúszdaként funkcionálhat, míg ha megfordítva erősítjük fel a hintára, akkor mászókaként használható. A rámpák akár könnyedén a hintákra ráillesztve is alkalmazhatók, de a teljes biztonság érdekében hevederekkel felpatentolhatók, hogy biztosan ne mozduljanak el játék közben. Egy hintához akár 2 rámpa is kapcsolható a hinta két oldalán. Amíg az Normál rámpákon 5, addig az XXL rámpákon 6 kapaszkodó található.

További KateHaa termékekért nézd meg KateHaa katalógusunk!

SZERELÉSI ÚTMUTATÓK

Normál Hinta

SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

További információk

Tömeg8 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!