Barion Pixel

Társasjáték – Kis barátok bingó, memória, domino – Djeco

6 960 Ft

Ismerd meg ezt a sokoldalú 3 az 1-ben játékot, mellyel valódi öröm lesz a játék. Ez nem más, mint a Djeco Társasjáték – Kis barátok bingó, memória, domino játék, mellyel már a 3 éves gyerekek is ügyesen és előszeretettel játszanak. A dobozban 3 különböző játék közül választhattok: Kétoldalú domino játék (egyik oldala állatos, másik oldala számos), bingó játék pörgetős táblával és memória játék különböző állatokkal. Kiváló választás, ha szeretnéd gyermekednek megtanítani, hogy a társasjáték során szabályokat kell betartania, türlemesnek kell lennie és bizony előfordulhat, hogy nem mindig ő nyer.

1 készleten

Leírás

Ismerd meg ezt a sokoldalú 3 az 1-ben játékot, mellyel valódi öröm lesz a játék. Ez nem más, mint a Djeco Társasjáték – Kis barátok bingó, memória, domino játék, mellyel már a 3 éves gyerekek is ügyesen és előszeretettel játszanak. A dobozban 3 különböző játék közül választhattok: Domino, Bingó és Memória. A kétoldalú domino játék (egyik oldala állatos, másik oldala számos), bingó játék pörgetős táblával és memória játék különböző állatokkal. Kiváló választás, ha szeretnéd gyermekednek megtanítani, hogy a társasjáték során szabályokat kell betartania, türlemesnek kell lennie és bizony előfordulhat, hogy nem mindig ő nyer.

A Djeco Társasjáték – Kis barátok bingó, memória, domino minden felfedező lelkű gyermek hűséges társa lesz a kezdeti felfedezésekben. Ez a játék a kicsiket mind fejlesztő, mind szórakoztató játékra invitálja.

Kor: 3 éves kortól
Méret: 30 cm x 28 cm x 3,5 cm
Anyag: karton

 

KÖRNYEZET- ÉS BABABARÁT
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt játékok.

SZERETETTEL TERVEZVE
A termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő kistulajdonosaik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessenek.

További információk

Tömeg1 kg

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!