XXL Hinta – Rámpa Szett – KateHaa – Pasztell

67 390 Ft

Legyen akár jó vagy rossz idő kint, mindig szuper energialevezető játék tud lenni egy beltéri hinta, mászóka vagy csúszda. A pasztell színű KateHaa XXL hinta-rámpa szettek gyermekeink energia levezetésére és mozgáskoordinációs fejlesztésükre lettek tökéletesítve és fejlesztve a piacon elérhető legmagasabb minőségű alapanyagokból és legmagasabb biztonsági tanúsítványoknak megfelelve, mely hintákat a gyerekek szeretnek és a szülők teljesen megbíznak. Használható hintaként, hintabölcsőként, bunkerként, oldalára fektetve boltként, csúszda vagy akár mászókaként is. Fordítsátok fejjel lefelé, mint egy boltív és játszatok hegymászós játékot. Egy hozzácsatolt csúszda tudja már csak ennél is jobban fokozni a játékot. Használjátok szabadon úgy, ahogy gyermeked szeretné.

Törlés

Minden pasztell Katehaa XXL hinta-rámpa szett gyártását a gyerekek ihlették, melyek gyártása folyamán a gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. A Waldorf hinták és rámpák izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékok, melyek segítik gyermekeink különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését, ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjük. Sokoldalúsága miatt a KateHaa Waldorf hinták lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játékforgatókönyveket alkothassanak.

Kapható más színekben is: natúr, színes
Kor: Újszülött kortól kb. 7 éves korig
Méret:
XXL hinta: 109cm x 60cm x 60cm (12kg)
XXL rámpa: 115cm x45cm (6,3kg)
Terhelhetőség: 130kg
Anyaga: fa
Használat: Pasztell Katehaa XXL hinta-rámpa szett elsősorban beltéri használatra lett tervezve, de óvatos használat mellett kültéren is használható
CE tanúsítvánnyal rendelkezik

BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

A KateHaa csak a legjobb minőségű fát és olyan anyagokat használ, amelyek biztonságosak és nem mérgezők a babák számára. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezelt, mely környezetre és egészségre nem káros. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

KIALAKÍTÁS

Mindegyik pasztell színű KateHaa XXL hinta elegáns és biztonságos kialakítása révén az oldaluk mentén kapaszkodó lehetőséggel és a hinta mindkét végén acél fogantyúkkal van ellátva a biztonságos játék érdekében. A lamellák biztonságos és szilárd felületet biztosítanak, melyek megakadályozzák, hogy gyermekeink lába beszorulhasson. A speciálisan kialakított kapaszkodók megvédik a gyerekek ujjait – hogy véletlenül se kerüljenek összenyomva a hinta alá – hisz játék közben a gyerekek könnyen bele tudnak kapaszkodni, könnyedén kézre áll a folyamatos mozgás közben. A precíz és pontosan kiszámított méreti és alaki kialakításuknak köszönhetően a hinták könnyedén gördülnek minden felületen, ezen kívül hintázás közben a gyerekek nem tudnak felborulni velük, ám játék közben a szülői jelenlét javallott.

Mindegyik rámpa kiemelkedő körültekintéssel lett készítve a hintákhoz, hozzájuk megegyező méretben és színben. A rámpák azért különlegesek, mert egyik oldaluk csúszdaként funkcionálhat, míg ha megfordítva erősítjük fel a hintára, akkor mászókaként használható. A rámpák akár könnyedén a hintákra ráillesztve is alkalmazhatók, de a teljes biztonság érdekében hevederekkel felpatentolhatók, hogy biztosan ne mozduljanak el játék közben. Egy hintához akár 2 rámpa is kapcsolható a hinta két oldalán. Amíg az Normál rámpákon 5, addig az XXL rámpákon 6 kapaszkodó található.

További KateHaa termékekért nézd meg KateHaa katalógusunk!

SZÁLLÍTÁS

Szétszerelve szállítjuk, szerelési eszközökkel és összeszerelési utasítással együtt.

Választható opciók

Rámpa nélkül, 1 Rámpával, 2 Rámpával

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„XXL Hinta – Rámpa Szett – KateHaa – Pasztell” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük