Barion Pixel
Skip to content

1–60 termék, összesen 91 db

Készségfejlesztő fajátékok kicsiknek és nagyoknak

A különféle és sokoldalú készségfejlesztő fajátékok, formabedobók, toronyépítők, formaépítők, járássegítők vagy építőkockák fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni a kisgyerekek életében. A finommotoros képességek fejlesztése a nálunk kapható márkák által igazán izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli termékek által valósulhat meg. Ezekkel a játékokkal valóban különleges és egyedi játékteret tudsz gyermekednek létrehozni. Gondosan összeválogatott termékeink egyszerre javítják és biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerejét. A készségfejlesztő fajátékok révén játszva fejlődik a gyerekek szem-kéz koordinációja. Ezen kívül játékos formában fejlesztik a gyerekek vesztibuláris rendszerét, mely a későbbiekben nagy hatással lesz az iskolai tanulmányokra. Mind ezek mellett pedig izgalmas játékteret tudnak gyermeink létrehozni fantáziájuk segítségével. Segítsd gyermeked minden területen, hogy megfelelően fejlődjön, legyen szó akár a szókincs javításról vagy kéz koordináció fejlesztésről. Termékeink után mosoly garanciát vállalunk, mind gyermeked, mind a Te arcodra!

Minden Label Label és Tryco termék élen jár a készségfejlesztő fajátékok között, melyek komoly precíziós munka révén készülnek, hogy biztosan hosszantartó játékai legyenek gyermekednek. Ezek azok a termékek, amiket a gyerekek imádnak és amikben a szülők teljesen megbíznak, hisz a legszigorúbb biztonsági és legmagasabb minőségi előírásoknak kell megfelelniük.

Válogass kedvedre ár, korcsoportok, nem vagy márkák szerint, hogy valóban a legmegfelelőbb terméket találd meg gyermekednek.

Tryco fa járássegítő és matatóval öröm a tanulás, készségfejlesztő fajátékok

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!