Barion Pixel

Fejlesztő fajátékaink és gyerekszoba kiegészítőink

A különféle készségfejlesztő fajátékok, szerepjátékokhoz való kellékek, koordinációs játékok vagy gyerekszoba kiegészítők fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni a kisgyerekek életében. A sokoldalú fejlesztő fajátékaink és gyerekszoba kiegészítőink izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli termékek, melyekkel igazán különleges és egyedi játékteret tudsz gyermekednek létrehozni. Gondosan összeválogatott termékeink egyszerre javítják és fejlesztik gyermekeink különféle vesztibuláris képességeit, szem-kéz koordinációjuk, testudatuk, kommunikációjuk vagy fantáziájuk. Ezen kívül ezek a játékok biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerejét. Játszva fejlődnek minden játékkal töltött pillanatban. Mind ezek mellett pedig izgalmas játékteret tudnak gyermeink létrehozni fantáziájuk segítségével. Segítsd gyermeked minden területen, hogy megfelelően fejlődjön, legyen szó akár a mozgáskoordináció javításról, szókincs bővítésről vagy akár a közös sütés-főzés közösen szerzett élményről. Termékeink után mosoly garanciát vállalunk mind gyermeked, mind a Te arcodra!

Minden KateHaa, Label Label és Tryco elengedhetetlen fejlesztő fajáték komoly precíziós munka révén készülnek, hogy biztosan hosszantartó játékai legyenek gyermekednek. Ezen kívül a Maseliving és Family gyerekszoba és konyhai kiegészítők szeretettel teli melegséget árasztó közeggé varázsolja otthonod. Ezek azok a termékek, amiket a gyerekek imádnak és amikben a szülők teljesen megbíznak, hisz a legszigorúbb biztonsági és legmagasabb minőségi előírásoknak kell megfelelniük.

Válogass kedvedre termékeink között ár, korcsoportok, nem vagy márkák szerint, hogy valóban a legmegfelelőbb terméket találd meg gyermekednek. Dobd fel a szürke hétköznapokat kínálatunk bármely termékével, a hatás nem fog elmaradni!

Ár szerint
Kategóriák
Márka
Életkor
Nem
Rendezés

1–15 termék, összesen 53 db

Te is zsebelj be 10% kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy egyedi ajánlatainkról időben értesíteni tudjunk és biztosan nem maradj le legújabb termékeinkről!

Feliratkozásodért megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel is, melyet 40.000 Ft vásárlás felett tudsz beváltani!